Robi Napisano Piątek o 14:28 Share Napisano Piątek o 14:28 Witam serdecznie wszystkich modelarzy. Być może niektórzy z was pamiętają jeszcze jak robiłem polskiego spita z revella oraz Mustanga jakoś pod koniec 2023. Po tym przeszedłem na pancerkę i zrobiłem między innymi dwie pantery. Teraz wracam z polskim samolotem szkoleniowym Iskra z firmy Plastyk w skali 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano Piątek o 14:45 Share Napisano Piątek o 14:45 Jak mawiali starożytni Polanie: Dobry Plastyk nie jest zły. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Piątek o 14:53 Share Napisano Piątek o 14:53 nie szkoda czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Piątek o 15:13 Autor Share Napisano Piątek o 15:13 Stefan posadzony tylko go do kokpitu dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Piątek o 16:27 Share Napisano Piątek o 16:27 1 godzinę temu, Aleksander z Zalasu napisał: Jak mawiali starożytni Polanie: Dobry Plastyk nie jest zły. Plastyk jako synonim dobrego modelu to oksymoron;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano Piątek o 17:53 Share Napisano Piątek o 17:53 2 godziny temu, BRAVO112 napisał: nie szkoda czasu? Szkoda to jest jak Teściowa do studni wpadnie, bo to ani wody, ani dzieciaki Babci nie mają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano Piątek o 19:25 Share Napisano Piątek o 19:25 4 godziny temu, Robi napisał: Stefan posadzony tylko go do kokpitu dać Co mu założyłeś na głowę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Piątek o 19:30 Autor Share Napisano Piątek o 19:30 4 minuty temu, DobreMzimu napisał: Co mu założyłeś na głowę? No kask tylko.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Piątek o 19:31 Autor Share Napisano Piątek o 19:31 Muszę se aparat wyczyścić w telefonie bo zapalcowany ciągle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano Piątek o 19:48 Share Napisano Piątek o 19:48 16 minut temu, Robi napisał: No kask tylko.... Wygląda jak Ulrich von Jungingen. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Piątek o 20:53 Share Napisano Piątek o 20:53 Patrzę - warsztat Iskry Wchodzę... Bardzo trudno mi jest orzec czy to ptak, czy nosorożec... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Piątek o 22:14 Share Napisano Piątek o 22:14 Pilot Iskry szykuje się do startu, planeta Warka, circa 1984 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano wczoraj o 09:10 Autor Share Napisano wczoraj o 09:10 Dziś ciąg dalszy... Stefan w kokpicie, kokpit w samolocie Kadłub sklejony teraz robię uzbrojenie na skrzydłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano wczoraj o 09:13 Share Napisano wczoraj o 09:13 Dobrze idzie Kiedy malowanie i kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano wczoraj o 09:21 Share Napisano wczoraj o 09:21 11 godzin temu, jachud3 napisał: Pilot Iskry szykuje się do startu, planeta Warka, circa 1984 Ale, że bez husarskich skrzydeł? Albo przynajmniej rogatywki? Lub choćby orła na klacie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano wczoraj o 09:58 Autor Share Napisano wczoraj o 09:58 45 minut temu, Grzes napisał: Dobrze idzie Kiedy malowanie i kalki? Może za kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano wczoraj o 10:27 Autor Share Napisano wczoraj o 10:27 Malowanie z pudełka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano wczoraj o 10:27 Autor Share Napisano wczoraj o 10:27 I będzie podstawka: płyta lotniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano wczoraj o 11:10 Share Napisano wczoraj o 11:10 Cholera, a ja że swoją Iskra się tak szczypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano wczoraj o 12:54 Autor Share Napisano wczoraj o 12:54 Mam już pomysł na całość: Stefan w Iskrze na płycie lotniska i Grzesiu mechanik który będzie mu towarzyszyć na skrzydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano wczoraj o 13:42 Share Napisano wczoraj o 13:42 A co biedny Grzesiu zrobił, że ma cenzurę na twarzy? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano wczoraj o 14:10 Share Napisano wczoraj o 14:10 28 minut temu, Vieh_san napisał: A co biedny Grzesiu zrobił, że ma cenzurę na twarzy? Wygląda jakby był przygotowywany do waterboardingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano wczoraj o 15:31 Share Napisano wczoraj o 15:31 1 godzinę temu, Vieh_san napisał: A co biedny Grzesiu zrobił, że ma cenzurę na twarzy? A ja już myślałem, że to o mnie... Swoją drogą, nie wiem czy ktoś chciałby się ujawniać, przychodząc w takim stroju do roboty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano wczoraj o 15:58 Share Napisano wczoraj o 15:58 Ale jaja tu robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano wczoraj o 16:18 Autor Share Napisano wczoraj o 16:18 2 godziny temu, Vieh_san napisał: A co biedny Grzesiu zrobił, że ma cenzurę na twarzy? No cóż, długo by tu wyjaśniać 46 minut temu, Grzes napisał: A ja już myślałem, że to o mnie... Swoją drogą, nie wiem czy ktoś chciałby się ujawniać, przychodząc w takim stroju do roboty W sumie racja Już poprawiam 2 godziny temu, Moses napisał: Wygląda jakby był przygotowywany do waterboardingu Niestety Grzesiu nie potrafi pływać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi