Kalor Napisano 20 Listopada 2025 Share Napisano 20 Listopada 2025 Pozytywnie mnie ten model zaskoczył, jak na 2012 rok jedynie zestawowe światła są słabszej jakości. Jak zwykle więcej zdjęć tutaj: https://imgur.com/a/italian-puma-apc-4x4-6RvnyyV 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Listopada 2025 Share Napisano 21 Listopada 2025 Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patafian Napisano 21 Listopada 2025 Share Napisano 21 Listopada 2025 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Listopada 2025 Share Napisano 21 Listopada 2025 Bardzo efektowny, świetny, ale...strasznie styrany. Taki pomysł na model, czy rzeczywistość skali 1:1 przerosła moje wyobrażenia? Gratulacje- podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 21 Listopada 2025 Autor Share Napisano 21 Listopada 2025 (edytowane) 53 minuty temu, makinen napisał: Bardzo efektowny, świetny, ale...strasznie styrany. Taki pomysł na model, czy rzeczywistość skali 1:1 przerosła moje wyobrażenia? Gratulacje- podoba mi się. Czy aż tak styrany? Brudny, trochę podrapany, ale mam kilka zdjęć pum i innych pojazdów z unifilu które są podobnie porobione, po południu mogę podesłać. No i nie styranie modelu to byłoby trochę marnotrawstwo, bo po to się klei modele żeby móc się przy ich malowaniu pobawić. [edit] -> https://imgur.com/a/96WHKyL na tym mniej więcej opierałem, ogólnie to ciężko o zdjęcia, większość pojazdów jest faktycznie nieskazitelna ale co z tego : ) Nie zrobiłem z tego zardzewiałego wraku więc wciąż w dopuszczalnych granicach. Edytowane 21 Listopada 2025 przez Kalor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 21 Listopada 2025 Share Napisano 21 Listopada 2025 Jest styrany, ale w bardzo dobrym stylu bo też nie przegięty o co z białymi modelami nie trudno bo biel łapie brudy zupełnie inaczej niż np zielenie. Z rzeczy wyróżniających się dla mnie wśród innych wyróżniających się efektów to właśnie zadrapania - świetnie wyszły i aż się czuje że przytarte było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 21 Listopada 2025 Share Napisano 21 Listopada 2025 (edytowane) Świetnie wygląda, idealny balans doróbek detali by uatrakcyjnić i poprawić to co dał trumpek. Genialne malowanie. Edytowane 21 Listopada 2025 przez x_bandit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Listopada 2025 Share Napisano 25 Listopada 2025 Gość wie co robi i co chce osiągnąć i to widać. Że o kocie nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 25 Listopada 2025 Autor Share Napisano 25 Listopada 2025 11 godzin temu, Lipstein napisał: Gość wie co robi i co chce osiągnąć i to widać. Że o kocie nie wspomnę... Miałem zamiar temu zaprzeczyć, bo większość tego co robię to jest czysty brute force ale zauważałem że wygląda to jak notatki schizofrenika, więc tylko podziękuje za pokładanie we mnie wiary. A kotek, tak, ten to mi się udał, tutaj inspiracja: https://www.facebook.com/TheSyrianCatMen/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Listopada 2025 Share Napisano 27 Listopada 2025 Gratulacje "fotki na okładce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 2 Grudnia 2025 Share Napisano 2 Grudnia 2025 Jak zawsze... Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 3 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2025 Dzięki! Cieszę się że się wam podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 3 Grudnia 2025 Share Napisano 3 Grudnia 2025 Bardzo efektowny! Gratuluję warsztatu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi