Kalor Napisano Czwartek o 21:55 Share Napisano Czwartek o 21:55 Pozytywnie mnie ten model zaskoczył, jak na 2012 rok jedynie zestawowe światła są słabszej jakości. Jak zwykle więcej zdjęć tutaj: https://imgur.com/a/italian-puma-apc-4x4-6RvnyyV 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Piątek o 05:57 Share Napisano Piątek o 05:57 Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patafian Napisano Piątek o 06:05 Share Napisano Piątek o 06:05 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano Piątek o 07:24 Share Napisano Piątek o 07:24 Bardzo efektowny, świetny, ale...strasznie styrany. Taki pomysł na model, czy rzeczywistość skali 1:1 przerosła moje wyobrażenia? Gratulacje- podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano Piątek o 08:00 Autor Share Napisano Piątek o 08:00 (edytowane) 53 minuty temu, makinen napisał: Bardzo efektowny, świetny, ale...strasznie styrany. Taki pomysł na model, czy rzeczywistość skali 1:1 przerosła moje wyobrażenia? Gratulacje- podoba mi się. Czy aż tak styrany? Brudny, trochę podrapany, ale mam kilka zdjęć pum i innych pojazdów z unifilu które są podobnie porobione, po południu mogę podesłać. No i nie styranie modelu to byłoby trochę marnotrawstwo, bo po to się klei modele żeby móc się przy ich malowaniu pobawić. [edit] -> https://imgur.com/a/96WHKyL na tym mniej więcej opierałem, ogólnie to ciężko o zdjęcia, większość pojazdów jest faktycznie nieskazitelna ale co z tego : ) Nie zrobiłem z tego zardzewiałego wraku więc wciąż w dopuszczalnych granicach. Edytowane Piątek o 08:21 przez Kalor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano Piątek o 18:30 Share Napisano Piątek o 18:30 Jest styrany, ale w bardzo dobrym stylu bo też nie przegięty o co z białymi modelami nie trudno bo biel łapie brudy zupełnie inaczej niż np zielenie. Z rzeczy wyróżniających się dla mnie wśród innych wyróżniających się efektów to właśnie zadrapania - świetnie wyszły i aż się czuje że przytarte było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano Piątek o 18:53 Share Napisano Piątek o 18:53 (edytowane) Świetnie wygląda, idealny balans doróbek detali by uatrakcyjnić i poprawić to co dał trumpek. Genialne malowanie. Edytowane Piątek o 18:54 przez x_bandit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi