Kalor Posted November 20 Share Posted November 20 Pozytywnie mnie ten model zaskoczył, jak na 2012 rok jedynie zestawowe światła są słabszej jakości. Jak zwykle więcej zdjęć tutaj: https://imgur.com/a/italian-puma-apc-4x4-6RvnyyV 23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted November 21 Share Posted November 21 Świetny model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patafian Posted November 21 Share Posted November 21 Piękny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted November 21 Share Posted November 21 Bardzo efektowny, świetny, ale...strasznie styrany. Taki pomysł na model, czy rzeczywistość skali 1:1 przerosła moje wyobrażenia? Gratulacje- podoba mi się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalor Posted November 21 Author Share Posted November 21 (edited) 53 minuty temu, makinen napisał: Bardzo efektowny, świetny, ale...strasznie styrany. Taki pomysł na model, czy rzeczywistość skali 1:1 przerosła moje wyobrażenia? Gratulacje- podoba mi się. Czy aż tak styrany? Brudny, trochę podrapany, ale mam kilka zdjęć pum i innych pojazdów z unifilu które są podobnie porobione, po południu mogę podesłać. No i nie styranie modelu to byłoby trochę marnotrawstwo, bo po to się klei modele żeby móc się przy ich malowaniu pobawić. [edit] -> https://imgur.com/a/96WHKyL na tym mniej więcej opierałem, ogólnie to ciężko o zdjęcia, większość pojazdów jest faktycznie nieskazitelna ale co z tego : ) Nie zrobiłem z tego zardzewiałego wraku więc wciąż w dopuszczalnych granicach. Edited November 21 by Kalor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted November 21 Share Posted November 21 Jest styrany, ale w bardzo dobrym stylu bo też nie przegięty o co z białymi modelami nie trudno bo biel łapie brudy zupełnie inaczej niż np zielenie. Z rzeczy wyróżniających się dla mnie wśród innych wyróżniających się efektów to właśnie zadrapania - świetnie wyszły i aż się czuje że przytarte było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_bandit Posted November 21 Share Posted November 21 (edited) Świetnie wygląda, idealny balans doróbek detali by uatrakcyjnić i poprawić to co dał trumpek. Genialne malowanie. Edited November 21 by x_bandit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted November 25 Share Posted November 25 Gość wie co robi i co chce osiągnąć i to widać. Że o kocie nie wspomnę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalor Posted November 25 Author Share Posted November 25 11 godzin temu, Lipstein napisał: Gość wie co robi i co chce osiągnąć i to widać. Że o kocie nie wspomnę... Miałem zamiar temu zaprzeczyć, bo większość tego co robię to jest czysty brute force ale zauważałem że wygląda to jak notatki schizofrenika, więc tylko podziękuje za pokładanie we mnie wiary. A kotek, tak, ten to mi się udał, tutaj inspiracja: https://www.facebook.com/TheSyrianCatMen/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted November 27 Share Posted November 27 Gratulacje "fotki na okładce" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted December 2 Share Posted December 2 Jak zawsze... Klasa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalor Posted Wednesday at 04:30 PM Author Share Posted Wednesday at 04:30 PM Dzięki! Cieszę się że się wam podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinoceros Posted Wednesday at 05:54 PM Share Posted Wednesday at 05:54 PM Bardzo efektowny! Gratuluję warsztatu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts