Xmen Napisano 3 Grudnia 2025 Napisano 3 Grudnia 2025 (edytowane) Po niezbyt udanym projekcie Me-210 zaczynam nowy projekt.Nie wiem czy nie zbyt ambitny ale co szkodzi spróbować. Z trzech modeli na pierwszym zdjęciu ma wyjść jeden.Przynajmniej taki jest plan. Mam zamiar pokazać go na konkursie w Olsztynie.Oczywiście jak efekt końcowy będzie zadowalający. Edytowane 3 Grudnia 2025 przez Xmen 6 Cytuj
jachud3 Napisano 3 Grudnia 2025 Napisano 3 Grudnia 2025 I cyk pierwszy rząd zaklepany. 110tki awansowały dość wysoko na mojej liście fajnolotów, więc będzie patrzone Cytuj
Xmen Napisano 3 Grudnia 2025 Autor Napisano 3 Grudnia 2025 (edytowane) 3 minuty temu, jachud3 napisał: I cyk pierwszy rząd zaklepany. Zapraszam choć tłumów się nie ma się co spodziewać. Edytowane 3 Grudnia 2025 przez Xmen Cytuj
Xmen Napisano 4 Grudnia 2025 Autor Napisano 4 Grudnia 2025 7 godzin temu, barszczo napisał: Niemiecki Makaron, zasiadam . Raczej mamałyga ale makaron też jest w planach. Cytuj
abtb Napisano 4 Grudnia 2025 Napisano 4 Grudnia 2025 12 godzin temu, Xmen napisał: Z trzech modeli na pierwszym zdjęciu ma wyjść jeden. Doskonały plan 11 godzin temu, Xmen napisał: Zapraszam choć tłumów się nie ma się co spodziewać. Wiadomo - ci co coś lepią nie będą się szwędać po cudzych warsztatach 1 Cytuj
Xmen Napisano 4 Grudnia 2025 Autor Napisano 4 Grudnia 2025 3 godziny temu, abtb napisał: Wiadomo - ci co coś lepią nie będą się szwędać po cudzych warsztatach Właśnie tak. Cytuj
BRAVO112 Napisano 4 Grudnia 2025 Napisano 4 Grudnia 2025 18 godzin temu, barszczo napisał: Niemiecki Makaron, zasiadam no to tylko Birkel i nie jest to zadna ukryta reklama... Cytuj
Xmen Napisano 12 Grudnia 2025 Autor Napisano 12 Grudnia 2025 6 minut temu, BRAVO112 napisał: to dobrze, bo juz dlugo czekamy... Trochę to potrwa bo na warsztacie jest też inny model a i też takiego zapału jak kiedyś nie ma. Cytuj
barszczo Napisano 13 Grudnia 2025 Napisano 13 Grudnia 2025 12 godzin temu, Xmen napisał: i też takiego zapału jak kiedyś nie ma Co ty powiesz.... Cytuj
barszczo Napisano 17 Lutego Napisano 17 Lutego Miło widzieć Meśka w całości, już myślałem że odpuściłeś . 1 Cytuj
Xmen Napisano 17 Lutego Autor Napisano 17 Lutego 9 minut temu, barszczo napisał: już myślałem że odpuściłeś . Nic z tych rzeczy.Będzie skończony bez względu na efekt końcowy. Teraz myślę jak przeprowadzić etap malowania.Czy pojechać po całości RLM 76 i na to delikatne plamki RLM 74 czy zrobić kamuflaż RLM 74/ 75 i na to dać 76 z prześwitami? Na zdjęciach wygląda na dość starannie pomalowanego w całości na RLM 76. Cytuj
ArtuRze Napisano 17 Lutego Napisano 17 Lutego Kurde, Ty już chyba z czwartego kończysz, jak ja w tym czasie jeszcze swojego nie skończyłem :s Cytuj
Xmen Napisano 17 Lutego Autor Napisano 17 Lutego 3 minuty temu, ArtuRze napisał: Kurde, Ty już chyba z czwartego kończysz, jak ja w tym czasie jeszcze swojego nie skończyłem :s Do końca jeszcze sporo brakuje ale faktem jest że będzie szósta 110 i szykuję się do siódmej. 1 1 Cytuj
jachud3 Napisano 17 Lutego Napisano 17 Lutego Ja przez te wątki kolegi @Xmenmam już cztery stodziesiąte w składziku, każda z konkretnym planem na siebie 1 Cytuj
Xmen Napisano 18 Lutego Autor Napisano 18 Lutego 6 godzin temu, jachud3 napisał: Ja przez te wątki kolegi @Xmenmam już cztery stodziesiąte w składziku, każda z konkretnym planem na siebie Zatem czekamy na relację z budowy . Cytuj
jachud3 Napisano 18 Lutego Napisano 18 Lutego Będą relacje, będą... W swoim czasie na razie uzbrajam się w aftermarkety i łudzę że obecna kolejka na warsztacie stopnieje szybciej niż do tej pory Cytuj
barszczo Napisano 18 Lutego Napisano 18 Lutego 3 godziny temu, jachud3 napisał: łudzę że obecna kolejka na warsztacie stopnieje szybciej niż do tej pory Łudź się dalej... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi