barszczo Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 Jako że zostały ostatnie godziny roku 2025, wrzucam swoje bardzo skromne modelarskie podsumowanie. Skończyłem całe dwa modele rozgrzebane jeszcze w roku 2024. Trzeci miał być Wildcat FM-2, stanie się on jednak modelem rozpoczynającym dorobek roku 2026. Oba ukończone to Eduardy w skali 1:48: Focke Wulf Fw-190A-5, na którym poczułem moc i potencjał nowych kalek Eduarda i Spitfire Mk.IXc, którego finał mocno się opóźnił z powodu eksperymentów mających przyspieszyć prace . Zapraszam do galeryjki: 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 Zielona Foka na zawsze w moim serduszku Ja też sobie wmawiam że liczy się jakość, a nie ilość a z całym jednym zlepkiem przez 2025 wstyd się wychylać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 Nie ma co narzekać ważne że kolejne udane projekty w kolekcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 Dwa ale za to jakie. Dla mnie poziom nieosiągalny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 Piękne! Foki, zwłaszcza takie, zawsze miło mi się ogląda. Mój bilans też niewielki - 1 zrobiony, 1 mnie pokonał, 1 w trakcie od sierpnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 (edytowane) Te wschodnie zielone Foki miały swój urok. Złośnica też niczego sobie. (Żeby nie było, że jestem jakimś ...filem. ) Edytowane 31 Grudnia 2025 przez Baas ArK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej R Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Bardzo ładnie. Dwie ukończone miniatury to nie jest zły wynik. Sam mam na koncie jedną... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Dwa modele, ale jakie! Foczka zaiste fantastyczna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Świetne modele. W dniu 31.12.2025 o 14:08, barszczo napisał: Skończyłem całe dwa modele Dwa modele będą zawsze lepsze niż zero modeli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi