Thalgonis Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego (edytowane) Ciałko, kolejna „Jaskółka” Wg zamierzeń: po przejęciu przez Brytyjczyków w maju 1945 roku na lotnisku Schleswig-Jagel, Me 262 B-1a/U1 „Czerwona 10” (Wk. Nr. 110635) Wg realiów modelarskich: jak to u mnie, różni się od fotki oryginału i taka mała zabawa z Chatem GPT Edytowane 2 Lutego przez Thalgonis 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Kurze łapki sztos coraz bardziej nabieram ochoty na to HaBe, może nosorożec z BK 5... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Lutego Autor Share Napisano 2 Lutego 40 minut temu, jachud3 napisał: ... może nosorożec z BK 5... z ciekawości - że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Rheinmetall Bordkanone 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Lutego Autor Share Napisano 2 Lutego A podziękować Już mi się podoba - idę szukać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Bardzo ładny, malowanie super. 33 minuty temu, Thalgonis napisał: A podziękować Już mi się podoba - idę szukać A proszę bardzo : https://www.mojehobby.pl/products/German-jet-fighter-Messerschmitt-Me-262-A-1a-U4.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Świetny model, świetne malowanie. Bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego Piękny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego Fajnie zrobiona maszyna, gratuluję Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego (edytowane) Dałeś czadu podoba się Edytowane 6 Lutego przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Sobota o 19:00 Autor Share Napisano Sobota o 19:00 Ja tu tylko na chwileczkę: nosorożec zamówiony 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Niedziela o 10:50 Share Napisano Niedziela o 10:50 Cieszę się, że natchnąłem Podpowiem, że w Exito jest metalowa lufa BK 5 w dobrej cenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Niedziela o 11:10 Autor Share Napisano Niedziela o 11:10 jest zamówiony z lufą, tak więc spoooooko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi