Thalgonis Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego (edytowane) Ciałko, kolejna „Jaskółka” Wg zamierzeń: po przejęciu przez Brytyjczyków w maju 1945 roku na lotnisku Schleswig-Jagel, Me 262 B-1a/U1 „Czerwona 10” (Wk. Nr. 110635) Wg realiów modelarskich: jak to u mnie, różni się od fotki oryginału i taka mała zabawa z Chatem GPT Edytowane 2 Lutego przez Thalgonis 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Kurze łapki sztos coraz bardziej nabieram ochoty na to HaBe, może nosorożec z BK 5... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Lutego Autor Share Napisano 2 Lutego 40 minut temu, jachud3 napisał: ... może nosorożec z BK 5... z ciekawości - że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Rheinmetall Bordkanone 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Lutego Autor Share Napisano 2 Lutego A podziękować Już mi się podoba - idę szukać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Bardzo ładny, malowanie super. 33 minuty temu, Thalgonis napisał: A podziękować Już mi się podoba - idę szukać A proszę bardzo : https://www.mojehobby.pl/products/German-jet-fighter-Messerschmitt-Me-262-A-1a-U4.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Świetny model, świetne malowanie. Bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego Piękny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego Fajnie zrobiona maszyna, gratuluję Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego (edytowane) Dałeś czadu podoba się Edytowane 6 Lutego przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Lutego Autor Share Napisano 7 Lutego Ja tu tylko na chwileczkę: nosorożec zamówiony 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Cieszę się, że natchnąłem Podpowiem, że w Exito jest metalowa lufa BK 5 w dobrej cenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Lutego Autor Share Napisano 8 Lutego jest zamówiony z lufą, tak więc spoooooko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiej Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Piękna realizacja, gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 12 Kwietnia Autor Share Napisano 12 Kwietnia (edytowane) Malowanie „artystyczne inaczej” też czasem popłaca Edytowane 12 Kwietnia przez Thalgonis 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Brawo, gratulacje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia 1 godzinę temu, Thalgonis napisał: Malowanie „artystyczne inaczej” też czasem popłaca Ino dyplom bez krasnala?! No brawo Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi