xychu Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca W dniu 16.06.2026 o 23:34, SławekK napisał: Panowie Organizatorzy wielki szacun za prezentację wyników na stronie konkursu!!! Przejrzałem przed chwilą i nadal jestem w szoku! Jeszcze nie widziałem tak efektownej i profesionalnej wizualizacji wyników! A dziękuję, dziękuję W Inowrocławiu też powinno byc podobnie bo korzystają z mojego xscale.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Jeszcze raz szacun, teraz berpośrednio dla autora!!! Jakbym miał mieć jedną sugestię, to jeszcze poukładaj kategorie poczynając od młodzików, przez juniorów, do seniorów, bo ktoś słabo zorientowany może mieć problem z rozczytaniem skrótów :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xychu Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca 2 godziny temu, SławekK napisał: Jeszcze raz szacun, teraz berpośrednio dla autora!!! Jakbym miał mieć jedną sugestię, to jeszcze poukładaj kategorie poczynając od młodzików, przez juniorów, do seniorów, bo ktoś słabo zorientowany może mieć problem z rozczytaniem skrótów :). Ok. To dobra sugestia. W przyszłym tygodniu zrobię lekki lifting systemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Bardzo sympatyczna impreza, byłem drugi raz za rok też przyjadę. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xychu Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca W dniu 18.06.2026 o 16:39, SławekK napisał: Jeszcze raz szacun, teraz berpośrednio dla autora!!! Jakbym miał mieć jedną sugestię, to jeszcze poukładaj kategorie poczynając od młodzików, przez juniorów, do seniorów, bo ktoś słabo zorientowany może mieć problem z rozczytaniem skrótów :). Poukładane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi