Moses Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Makro wrogiem modeli 1/72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Marca Autor Share Napisano 12 Marca 11 minut temu, Moses napisał: Makro wrogiem modeli 1/72 Wiem.Dobrze że bez lupy tego nie widzę a za jakiś czas o tym zapomnę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Marca Autor Share Napisano 12 Marca Dziękuję za komentarze i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Zacna rodzinka się robi . Czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca 10 godzin temu, Xmen napisał: Dziękuję za komentarze Ja dziękuję za podziękowania i zgodnie z obietnicą coś napiszę, skoro model skończony Model zacny, kopeć wymiata (a raczej wydmu:bip:e), radar ładnie zrobiony. Cała rodzinka wygląda bardzo dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Marca Autor Share Napisano 13 Marca 9 godzin temu, abtb napisał: kopeć wymiata ( Kopeć jak kopeć.To zasługa @Moses . Choć muszę przyznać że miałem pytanie o to jak go zrobiłem i to od znanej osoby na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca A jak go zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Marca Autor Share Napisano 13 Marca 24 minuty temu, Moses napisał: A jak go zrobiłeś? Farbą Smoke firmy Tamiya LP67 od wylotu rury wydechowej coraz szerzej.Tak żeby im dalej tym słabiej kryła. Następnie lakieruje model. Później nakładam suchy pigment. Ja używam CMK "sadza" i delikatnie płaskim pędzelkiem aż uzyskam zadowalający efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca Wygląda super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Marca Share Napisano 14 Marca Miałem przyjemność oglądać model w Bytomiu. Bardzo dobra robota, gratulacje. Miło też było poznać kolegę :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Marca Autor Share Napisano 14 Marca Godzinę temu, kowal76 napisał: Miałem przyjemność oglądać model w Bytomiu. Bardzo dobra robota, gratulacje. Miło też było poznać kolegę :). Dziękuję.Mnie również było bardzo miło poznać kolegę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi