michal0281 Napisano 2 Kwietnia Autor Share Napisano 2 Kwietnia Zdecydowałem się na wariant z zielonymi plamami, bez wielkich światłocieni, ale drobne elementy jeszcze rozjaśnie. Generalnie teraz zaczyna się jak dla mnie najciekawszy etap prac. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 3 Kwietnia Autor Share Napisano 3 Kwietnia Dzisiaj rano stwierdzilem, że trzeba jeszcze popracowac przy tym kamo. Trochę poprawek nie zaszkodzi. Miał być kwadrans z aerografem a zeszły trzy godziny, ale efekt jest, niestety na fotkach tego nie widac. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia Coś tam widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 17 godzin temu Autor Share Napisano 17 godzin temu Mam pytanie jaki kolor powinna mieć część D53. To chyba jest tylne światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Wpisz w goofle rear convoy light panzer 3 i zobaczysz. Świeci sie na niebiesko ale ja to maluje czarnym clearem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Zielony/Niebiesko-zielony: Wszystkie cztery punkty świetlne miały ten sam kolor. W warunkach bojowych często opisywany jako zielony, choć w niektórych źródłach lub w wersjach powojennych bywał określany jako niebieski. Wewnętrzne zabarwienie: Gdy światło było wyłączone, szklane rurki wewnątrz wydawały się niemal czarne, a po podświetleniu przybierały jaskrawą, zielono-żółtą barwę. Dolna lampa pozycyjna i światło stopu Pod lampą Notek znajdowała się mniejsza obudowa (często zintegrowana lub montowana obok), która miała standardowe kolory: Pomarańczowy (Górne szkiełko): Pełniło funkcję światła pozycyjnego. Czerwony (Dolne szkiełko): Służyło jako światło stopu. Możesz użyć do tego orange clear albo green clear 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu Panowie, wash zrobiony i czołg obity dość mocno, tak więc możliwe, że w trakcie dalszych prac niektóre z tych obić zostaną skasowane, się zobaczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi