michal0281 Napisano 2 Kwietnia Autor Share Napisano 2 Kwietnia Zdecydowałem się na wariant z zielonymi plamami, bez wielkich światłocieni, ale drobne elementy jeszcze rozjaśnie. Generalnie teraz zaczyna się jak dla mnie najciekawszy etap prac. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 3 Kwietnia Autor Share Napisano 3 Kwietnia Dzisiaj rano stwierdzilem, że trzeba jeszcze popracowac przy tym kamo. Trochę poprawek nie zaszkodzi. Miał być kwadrans z aerografem a zeszły trzy godziny, ale efekt jest, niestety na fotkach tego nie widac. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia Coś tam widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano Sobota o 21:41 Autor Share Napisano Sobota o 21:41 Mam pytanie jaki kolor powinna mieć część D53. To chyba jest tylne światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano Sobota o 22:12 Share Napisano Sobota o 22:12 Wpisz w goofle rear convoy light panzer 3 i zobaczysz. Świeci sie na niebiesko ale ja to maluje czarnym clearem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Niedziela o 05:49 Share Napisano Niedziela o 05:49 Zielony/Niebiesko-zielony: Wszystkie cztery punkty świetlne miały ten sam kolor. W warunkach bojowych często opisywany jako zielony, choć w niektórych źródłach lub w wersjach powojennych bywał określany jako niebieski. Wewnętrzne zabarwienie: Gdy światło było wyłączone, szklane rurki wewnątrz wydawały się niemal czarne, a po podświetleniu przybierały jaskrawą, zielono-żółtą barwę. Dolna lampa pozycyjna i światło stopu Pod lampą Notek znajdowała się mniejsza obudowa (często zintegrowana lub montowana obok), która miała standardowe kolory: Pomarańczowy (Górne szkiełko): Pełniło funkcję światła pozycyjnego. Czerwony (Dolne szkiełko): Służyło jako światło stopu. Możesz użyć do tego orange clear albo green clear 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano Niedziela o 13:37 Autor Share Napisano Niedziela o 13:37 Panowie, wash zrobiony i czołg obity dość mocno, tak więc możliwe, że w trakcie dalszych prac niektóre z tych obić zostaną skasowane, się zobaczy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano Niedziela o 20:40 Share Napisano Niedziela o 20:40 Dobrze jest dla mnie obmłotkowany w punkt 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano wczoraj o 08:14 Share Napisano wczoraj o 08:14 Pamiętaj o ochronie głowy na włazie d-cy. Pozdrawiam Krzysztof 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 godzin temu Autor Share Napisano 13 godzin temu 18 godzin temu, meser262 napisał: Pamiętaj o ochronie głowy na włazie d-cy. Pozdrawiam Krzysztof Dzięki, no bym zapomniał prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi