kozborn Napisano wczoraj o 18:38 Share Napisano wczoraj o 18:38 Czołem Koledzy Modelarze! Temat nienowy i nieoryginalny, choć dla mnie nowy i oryginalny. Rozpoczęty w sierpniu, teraz się doczekał. Długo już nie sięgnę po dwupłatowca, to mój drugi i dochodzę do wniosku, że to nie moja bajka. Dlatego szacunek i podziw dla fanów dwupłatów. Pozdrawiam, Tomek 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano wczoraj o 18:43 Share Napisano wczoraj o 18:43 4 minuty temu, kozborn napisał: Długo już nie sięgnę po dwupłatowca, to mój drugi i dochodzę do wniosku, że to nie moja bajka. Daj spokój, bardzo fajny Miecznik. Zdecydowanie wart jest lepszych zdjęć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano wczoraj o 19:20 Autor Share Napisano wczoraj o 19:20 36 minut temu, barszczo napisał: Zdecydowanie wart jest lepszych zdjęć . No ale ogólny pogląd i ogląd masz dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano wczoraj o 20:19 Share Napisano wczoraj o 20:19 Ładnie wyszedł. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano wczoraj o 20:23 Share Napisano wczoraj o 20:23 super !!! choc Skala nie ta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano wczoraj o 20:23 Autor Share Napisano wczoraj o 20:23 3 minuty temu, zaruk napisał: Ładnie wyszedł. Brawo. Dziekuje, długo to trwało, pora na jakiś 'tradycyjny' dolnopłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano wczoraj o 20:25 Autor Share Napisano wczoraj o 20:25 Teraz, BRAVO112 napisał: super !!! choc Skala nie ta... Jeszcze mam jedną efszesnastkę w 72 w pudle ale oczy wetują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano wczoraj o 22:02 Share Napisano wczoraj o 22:02 1 godzinę temu, kozborn napisał: Jeszcze mam jedną efszesnastkę w 72 w pudle ale oczy wetują Zaufaj swoim oczom, a z czasem zaczniesz robić w 32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 19 godzin temu Autor Share Napisano 19 godzin temu 5 godzin temu, zaruk napisał: Zaufaj swoim oczom, a z czasem zaczniesz robić w 32. Nie ma takiej opcji, ja mam słabość do kompaktowych rozmiarów, 48 to najzdrowszy kompromis. Przynajmniej na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu W dniu 1.05.2026 o 20:38, kozborn napisał: Długo już nie sięgnę po dwupłatowca, Też tak mówiłem. A po pewnym czasie robiłem kolejny dwupłatowiec. Miecznik wyszedł bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi