jachud3 Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca 27 minut temu, kozborn napisał: BTW @jachud3 Oglądam relację z Babaryby. To Twoje? Tempest i Emil, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca (edytowane) 9 minut temu, jachud3 napisał: Tempest i Emil, tak Poznałem 🫡 Ale jak tak patrzyłem po innych modelach to poziom średni, ale może to moje wrażenie. Nie żebym ja robił jakieś brylanty. Ps. Nie mówię o Twoich modelach, zwłaszcza tempest mi się podobał. Edytowane 17 Czerwca przez kozborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca Idzie to w takim kierunku. Dużo mocniej nie będzie. Howgh! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca (edytowane) Cie choroba @barszczo przekonałeś mnie, przydymiłem jeszcze ździebko. Minus taki, że pod tą sadzą nikną detale kamuflażu. Ale mam nadzieję, że teraz foka bliżej jest realiów epoki. Edytowane 17 Czerwca przez kozborn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Opisałem Ci i pokazałem na zdjęciu jak wyglądało okopcenie na Fokach ale dobrze że jest jak jest . Bądź konsekwentny i pod spodem też zrób, tam się naprawdę działo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca @barszczopomyślę. Ostatecznie brzucha nie widać za bardzo. A to jest ten punkt, za którym model może mi się po ludzku mniej podobać. Wiem, słabe tłumaczenie. W sensie gdybym miał bardziej uświniony samolot tobym kazał go umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Dobrze jest,a nawet za subtelnie:)bywały gorsze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca @Jaro Kiedyś zrobię takiego obszarpańca, ale to jeszcze nie dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 18 Czerwca Autor Share Napisano 18 Czerwca POV: te kalki to jednak fajne są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 18 Czerwca Autor Share Napisano 18 Czerwca Farba dobrze wpasowała się w linie podziału. BTW czy macie dobre patenty na czyszczenie modeli z paprochów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca Znajdzie się tu taki który literalnie LUBI to kłaść? Phew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca A nie prościej namalować? Maskę robisz z kalki którą masz nakleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca 8 minut temu, barszczo napisał: A nie prościej namalować? Maskę robisz z kalki którą masz nakleić. spoko Micro Sol już to wziął w posiadanie. Jutro ściągamy film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca 12 godzin temu, kozborn napisał: BTW czy macie dobre patenty na czyszczenie modeli z paprochów? https://www.mojehobby.pl/products/Model-Cleaning-Brush-Anti-Static.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca Fatal error: czy ma ktoś na zbyciu kalkomanię - czarny prostokąt na lewą burtę? Prawa niestety uległa nieodwracalnemu zawinięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Nie no panocku, maskuj i maluj, łatwiejszego kształtu nie uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca 3 minuty temu, jachud3 napisał: Nie no panocku, maskuj i maluj, łatwiejszego kształtu nie uświadczysz Niby tak, ale jak coś spartolę to szlag mnie trafi. Nie chcę poprawiać całego malowania. Wolę spytać, może ktoś ma... To raczej popularny model a to malowanie chyba się tu nie trafiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca Ok alarm odwołany, dzięki @jachud3 za doping myślę, że całość po nałożeniu washa nieco wyszlachetnieje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca I bieżące sprawozdanie z warsztatu. Doszło śmigło, kilka kalek czeka na zdjęcie filmu. Pozostało parę detali, pokrywy silnika, koła owiewka. No i oczywiście reszta kalkomanii i napisy eksploatacyjne. Z grubsza widać już ląd. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca No i widzisz, elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 20 Czerwca Autor Share Napisano 20 Czerwca Doszły nowe felgi. Sprawdziłem i po obu stronach czubki skrzydeł są na identycznej wysokości - 41 mm. Temat podwozia i wszelakich krzywizn i nachyleń uważam za zamknięty. Nie licząc późniejszego tyranka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 20 Czerwca Autor Share Napisano 20 Czerwca Opis chyba zbędny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca 2 godziny temu, kozborn napisał: Opis chyba zbędny Co to może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 20 Czerwca Autor Share Napisano 20 Czerwca Ostatnie dwa trochę jakby ze stołu operacyjnego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi