abtb Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Trochę nie tradycyjnie ale niech będzie - po co sobie psuć dobre samopoczucie przy niedzieli Ostatni dzbanek ze zmagań konkursowych u sąsiadów. Miały być dwa - a wyszło pięć. Jak to u mnie Republic P-47D-23 Thunderbolt, 78 Eskadra Myśliwska, 15 Grupa Myśliwska, Hawaje, albo gdziekolwiek na świecie, roku tak pomiędzy 1942 a 1945 I dotychczasowe podsumowanie zmagań z materią: O, i tyle zmagań dzbanowych wystarczy, bo to zbyt stresujący temat - pora sobie odpuścić i odpocząć 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Przynajmniej ucho się nie urwało Dzban klasyk nie ma się do czego przyczepić . Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, Adamo722 napisał: Przynajmniej ucho się nie urwało Dotąd Dzbanek lata, póki mu się benzyna nie skończy... Świetny, jest. Godzien rodzinki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Bardzo mi się podoba. Super robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Mnie również się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Klasa, cofam plucie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Ładna kolekcja. Tamiya zrobiła tu dobry biznes. Czekam, aż ktoś zaprezentuje wersję C z KP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi