Moses Napisano Wtorek o 16:40 Napisano Wtorek o 16:40 Powiedziałem A porównując dwa zestawy do siebie, trzeba powiedzieć i Ą sklejając je. https://mosesworkshop.blogspot.com/2026/08/wildcaty-dwa-czyli-subiektywna-rzecz-o.html raz jeszcze rzut oka na bohaterów Pomoce naukowe Do modelu F4F-4 wykorzystam z dodatków drukowany fotel 3D ze spadochronem, oraz inne części drukowane dostępne u Army W modeli F4F-3 dodatkami będą maski od KV Models, wczesne pasy od Eduarda. Dodatkowo mając zapas części od F4F-3 które dostałem przy okazji robienia modelu Hasegawy, spróbuje uzupełnić komorę podwozia o brakujące części. Dzisiaj zająłem się kokpitami. Różnice są niewielkie. W F-3 został uproszczony prawy panel który teraz składa się z jednej części. No i wszystko jakos gorzej wchodzi, w nowym modelu trzeba powieszac sloty na czesci, aby weszły. po lewej F4F-4 po prawej F4F-3 4 Cytuj
barszczo Napisano Wtorek o 20:55 Napisano Wtorek o 20:55 Chętnie popatrzę, mój FM-2 już prawie, prawie . Cytuj
Moses Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Zrobiłem przedziały podwozia. Stelaż silnika do modelu F-3 odtworzyłem z profili, natomiast zbiornik oleju odtworzyłem z masy epoksydowej Tamiya robiąc wcześniej formę w Blue Stuffie (Oyomaru) 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi