sianko Napisano 8 Września Napisano 8 Września Witam Taki w miarę relaksujący modelki, firmy KP- czyli takie mydełko. Od siebie dołożyłem jakieś tam detale głównie w kabinie, malowanie pudełkowe czyli maszyna z 68 australijskiego dywizjonu. Pomalowany głównie farbkami AK( o zgrozo). 25 Cytuj
DobreMzimu Napisano 8 Września Napisano 8 Września (edytowane) Sznurowadło trochę jakby przeskalowane. Zamów u Wojtek59 kalki. Będziesz zadowolony. Edytowane 8 Września przez DobreMzimu Cytuj
zaruk Napisano 11 Września Napisano 11 Września Jak zwykle w Twoim wykonaniu bardzo ładnie wyszło. Szew rzeczywiście psuje trochę wrażenie, ale na resztę przyjemnie popatrzeć. Cytuj
Wachmistrz Napisano 11 Września Napisano 11 Września Grubymi nićmi szyty skubaniec Jak zwykle, szanuję za skalę i rozmiar nikczemny. 1 Cytuj
sianko Napisano 12 Września Autor Napisano 12 Września Dzięki za opinie W dniu 8.09.2026 o 18:02, DobreMzimu napisał: Sznurowadło trochę jakby przeskalowane. Zamów u Wojtek59 kalki. Będziesz zadowolony. I to sporo ( grubymi nićmi szyty- podoba mi się ).Co do kalek- imitacji, na pewno byłbym zadowolony, ale niestety nie inwestuje już w dodatki i sklejam to co mam. 1 Cytuj
TAW Napisano 15 Września Napisano 15 Września Chciałbym, żebyś zrobił coś w większej skali, gdzie mógłbyś zaprezentować umiejętności w pełnej których ewidentnie nie brakuje. W 1/72 w szmatopłatach jest jednak dużo kompromisów w detalach modeli jak np ten nieszczęsny szew. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi