Truckerek93 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Ładnie, czekamy na malunki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Rzeczywiście bardzo gładziutko lakier siadł . Nieźle P.S. Tylko czekać na to co tygryski lubią najbardziej Malunki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 27 Lutego 2009 Autor Share Napisano 27 Lutego 2009 Bodzio kastę przygotowywałem 3 dni - każda warstwa podkładu była szlifowana z jakichś drobinek które się poprzyczepiały, więc kolorek nie miał prawa inaczej siąść Jutro biorę się za grafiki, ale jak znam życie to zajmie mi to cały dzień więc fotki najwcześniej w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 no kolorek piękny ps. ciekawe czy mi tak ładnie wyjdzie granacik na Foczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Witam... Miał być postęp, ale go nie będzie. Grafiki były już namalowane, potrzebne były drobne poprawki ale mi się nie spodobały - doszedłem do wniosku że nie są one wykonane na odpowiednim poziomie... Dlatego malowanie grafik zaczynam od nowa.... Zastanawiam się tez nad zmianą koloru nadwozia na czarny, ale muszę to jeszcze przemyśleć... Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Nie no ten niebieski jest the besciak i szkoda było by zmarnować taką pracę. No chyba że kupił byś nowy model zachowując tę kastę do innego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Szakal85 już postanowione - volvo będzie czarne. Co do lakieru - zrobiłem go sobie trochę więcej niż mi na cała vn'ke było potrzebne, więc nic straconego Jeśli chodzi o włożoną pracę, to się nie zmarnuje bo dzięki poprzednim zabiegom i idealnemu położeniu tego niebieskiego kolorku mam piękna powierzchnię pod czerń - a jak wiadomo ten kolor niewiele wybacza.... Niebieskiego metalicu pewnie jeszcze na jakimś trucku użyję Dziękuje za zainteresowanie. Jutro zaczynam malowanie - muszę się wyrobić do piątku ( studia ) Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 już postanowione - volvo będzie czarne. szkoda, no ale jeśli twierdzisz że będzie lepiej wygladał to luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Tommi mnie też trochę żal kolorku, ale on nie pasuje do nowej koncepcji.... Najgorsze jest to że trucki mnie wciągają .... wiec jeszcze ten kolorek zobaczycie na jakimś Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Najgorsze jest to że trucki mnie wciągają... Czy to źle? Ja dawno dawno temu sklejałem samoloty i później przerzuciłem się na trucki... PS: Znalazłem stare modele samolotów w szafce w piwnicy, masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 O żesz... ładniutko Ci to wychodzi i pomysły !!! Bravo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 Witam Przedstawiam wam postępy z dzisiejszego dnia Kasta pomalowana na czarno. Potem zaczęła się zabawa kolorkami i wyszły płomienie. Nie są idealnie, do tego całkiem spore, ale jak na tą skalę to jestem zadowolony. Oczywiście to jeszcze nie koniec - dojdą jeszcze grafiki na bokach kasty. Jak już będą namalowane to całość będzie złączona płomieniami No i na koniec mała przymiarka jak to wygląda razem p.s Płomienie na masce będą delikatnie zmieniane - jest tam troszkę za tłoczno. Reszta grafik jutro Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 O mistrzu, jesteś królem. A mam małą propozycję, może na mace dać delikatną czaszkę, coś w stylu Gost Rider'a. Myślę ze fajnie by się wkomponowała. Ale jeżeli jest to już nie możliwe, to szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Płomienie to po prostu bajera Czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 Truckerek93 nie znoszę czaszek, dlatego ich nie maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 A szkoda, tutaj, ładnie by wyglądała. Szanuję twoją decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Prawie jak Mike , dajesz radę, jak pisałem brak białego , ale ocenię jak skończysz bądź nastąpi kolejna aktualka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Wielkie ukłony dla tych co tak malują camiony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Jak dla mnie to trzeba mieć nie skończoną wyobraźnię , żeby wiedzieć jak to będzie wyglądać, gdy zrobię tak czy tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 3 Marca 2009 Autor Share Napisano 3 Marca 2009 Witam, Przedstawiam wam ( prawie ) skończone grafiki - ja jestem ( o dziwo ) bardzo zadowolony. Poprawiłem płomyki na masce, złączyłem płomieniami kastę z międzyosiówkami i maską... Płomienie dostały też ostatni i najpotężniejszy kolor - biel. Oddaje pod waszą ocenę.. Fotek mało bo nie lubię ich robić w sztucznym świetle - jutro będą lepsze fotki Zastanawiam się czy nie zamalować części płomieni...Ale muszę to jeszcze przemyśleć... Aha... na jakieś 80% procent będzie jeszcze lekko płonąca flaga amerykańska...ale na pewno nie na dachu.. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 I cóż ja mogę powiedzieć Artysta malarz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Nie no, normalnie szczęka już niżej opaść nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 No i co ja mam napisać Dech zapiera w piersi A co do tej flagi możesz ją zrobić na tylnej ścianie. Taka ot moja propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Słusznie przerzuciłem się na samoloty Miażdżysz kolego... Po prostu miażdżysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Marca 2009 Super Moderator Share Napisano 3 Marca 2009 Witam. No piękność, rewelacyjnie Ci to wyszło. Jak możesz to opisz krok po kroku jak maluje się takie płomienie itp? . w dziale "jak to zrobić i jak pokazać". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi