P-790 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Moi Drodzy, ponad 6 lat minęło... ale nadszedł wreszcie czas Wydepilowałem i dostosowałem do materiału zdjęciowego, który jest dostępny w tym temacie. Konsultowałem się z kolegami z Britmodeller oraz z "Pierre-Olivier Buan" a także z Joe deMarco - współautorem strony Sherman Minutia. Wszystko po to, aby ustalić WD numer seryjny naszej Krysi (lub dwóch pozostałych Grantów z dowództwa 2.BPanc). Na nic to - coś tam zawęziłem (z 83 wyprodukowanych spawanych Grantów z silnikiem diesla), ich numery WD powinny się mieścić między T-24027 a T-24188 - to jest wciąż 161 możliwych czołgów z których 40 było spawanych. Tymczasem stan mojej Krysi przedstawia się następująco, i od razu pytania do was: 1) Na ostatnim zdjęciu - co to może być za tuba, pojemnik na antenę radiostacji? 2) Coś byście zmienili, dostosowali, coś przykuwa wasze czujne modelarskie oko? Będę wdzięczny za obserwacje w tym temacie, dziękuję i pozdrawiam. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi