tornado Napisano 5 Listopada 2006 Share Napisano 5 Listopada 2006 Kolumna kierownicy do poprawy bo takiej popryskanej chyba nie zostawisz Plazma fajnie Ci wyszła ale przeniósłbym w inne miejsce bo za dużo zasłania widok przez przdnią szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 7 Listopada 2006 Autor Share Napisano 7 Listopada 2006 Kolejne etapy prac na fotkach. Skonczyłem w końcu firaneczki zamocowałem je na miejsce. Czekam teraz na przypływ wenny az zasiąde do Corela i zrobie sobie tabliczki imiene za szybkę. Brakuje jeszcze CB-ka i kilku drobiazgów. Fotki: Po malutkich zmaganiach z upierdliwym drucikiem udało misię z niego wykrzesać przewód od CB. A także zrobiłem sobie tabliczki imienne za szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Listopada 2006 Share Napisano 7 Listopada 2006 Kokpit wypas troche drażnią mnie niebieskie wyloty nadmuchu , a tak jest ok Ps. widzę że zasugerowaleś sie moją uwagą i zmieniłeś położenie plazmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 8 Listopada 2006 Autor Share Napisano 8 Listopada 2006 Miejsce LCD-ka też mi sie tam podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 8 Listopada 2006 Share Napisano 8 Listopada 2006 Fajnie ci ta kabina wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbzdz Napisano 8 Listopada 2006 Share Napisano 8 Listopada 2006 Powtórzę to co już Ci pisałem, ładnie, ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Super model taki gabaryt super duzo dobrego pomyslu a zarazem duzo dobrego wykonania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 15 Lutego 2007 Autor Share Napisano 15 Lutego 2007 Dziś mała przymieareczka Kabinki do całości, zaczyna to wyglądać na faktyczny ciągnik z dokuemtnacji ale jeszcze mu daleko do ideału. Nie bedę sie rozpisywał lecimy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Scania już robi wrażenie wyobrażam sobie co będzie na finiszu Rozumię że kabina jest nałożona na sucho, a co ze zderzakiem i błotnikami - przykleileś je czy też są zamontowane tylko do przymiarki No bo nie wyobrażam sobie abyś malował te elementy na ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Normalnie to aż zadyszki dostaje na ten widok Poprostu zaczyna mi się to podobac i tak trzymaj dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Fajnie zaczyna ta Scania wyglądać. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 15 Lutego 2007 Autor Share Napisano 15 Lutego 2007 Andrzeju Kabina jest załorzona tak tylko na sucho wraz z zderzakiem. To była przymiarka do zdjęcia Najzabawniejsze że po drobnych obrubkach skrawania wnetrze wchodzi bez problemy od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 świtnie wyj..ście to wygląda tylko kiedy na tą kawę się umówimy i zobaczę to na żywo :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 świtnie wyj..ście to wygląda tylko kiedy na tą kawę się umówimy i zobaczę to na żywo :> Walentynki były wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Długa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 Dużo czasu potrzebowałem na uzyskanie dobrego efektu skrzynki.. Kilka krotne szpachlowanie i odtwarzanie pewnych prostoliniowyh kantów spowodowało że zeszło mi nad tym jakieś 8 godzin złurzyte 3 arkusze papier ściernego 360 i dużo cierpliwości a i tak jest jeszcze do poprawek. Jak widać mała przymiareczka całości z zbiornikiem paliwa nad którym będe się pastwił Chichot:D:D No to chyba by było tyle. No i fotka orginału: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Będziesz przedłużał zbiornik paliwa bo wygląda na to że jest za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Też odniosłem takie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 20 Lutego 2007 Autor Share Napisano 20 Lutego 2007 Spokojnie Panowie nie Panikajo Padiut Został przeciety w połowie i został dorobiony srodek poszerzając go na tyle na ile powinien być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 No tak po Miłoszu od razu się można było spodziewać, że zbiornik też będzie długi Pozdrawiam Młosz, fajnie idą prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Narzie wszystko fajnie wygląda cekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Bardzo fajnie Tobie na razie wychodzi. Po troszku do przodu aż model będzie się pięknie prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 No to my z Andrzejem już się nie odzywamu Fajnie fajnie... Tylko nie maluj nic, bo będzie za poważnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 No teraz cacy zbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 21 Lutego 2007 Autor Share Napisano 21 Lutego 2007 Nie no spokojnie Pretorian.. każde komentarz i sugestia będzie mile widziana i niemyśl ze miałbym Ci ochote złotac pupe.. nic w tym sensie Długo wczoraj walczyłem z zbiornikiem jak i z samymi łapami utrzymowywującymi zbiornik na miejscu.. Jak widać brakuje w zbiorniku jeszcze tylko małych wlewów i drobnych poprawek i zbiornik będzie na wyjsciowo do malowania. A potem będzie trzeba się zabrać za robienie stelarza pod zbiorniki :d A teraz etap prac nad elementami nośnymi zbiornika ułożone według kolejności: I myśle, że bez małej przymiarki by się nie obeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi