skyline Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 A gdzie mozna je nabyc i czy zwykle felgi orginalne co sa w modelu by pasowaly do tych opon?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 A gdzie mozna je nabyc i czy zwykle felgi orginalne co sa w modelu by pasowaly do tych opon?? to są opony od naczepy (szerokie) a felgi trzeba sobie samemu poszerzyć viewtopic.php?p=34890#34890 w 10 poście masz jak wygląda przeróbka z normalnej felgi albo kupić w KFS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 (edytowane) Można po prostu kupić zestaw kół i opon do euro- naczep np. na http://www.hobbyta.sklep.pl Miłosz dajesz radę nareszcie coś widać Edytowane 29 Marca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Super, rama piękny kolorek , ale właśnie te ostanie kółeczko coś zawiane , co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Super. Bardzo mi się podoba. A propos tych szerszych opon - super singli. Przejrzałem oferte Hobbysty i czy ktoś może mi udzielić informacji czy do tego zestawu opon do naczep są też felgi czy to są same opony?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Można je kupić osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Super. Bardzo mi się podoba. A propos tych szerszych opon - super singli. Przejrzałem oferte Hobbysty i czy ktoś może mi udzielić informacji czy do tego zestawu opon do naczep są też felgi czy to są same opony?? Pozdrawiam W zestawie są same opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 A same felgi można gdzies dostać w Polsce, czy trzeba np. z KFS'u zamawiać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Kurna widocznie się nie sprzedawały, bo na pewno je miał... A tak a'propos... Sorki Miłosz, że w tym temacie, ale pojawił się na allegro człowiek, który ściąga z KFS części... Absolutnie wszystko co KFS ma w katalogu. Ceny w złotówkach, więc całkiem nieźle... I przesyłka za friko... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 A tak a'propos... Sorki Miłosz, że w tym temacie, ale pojawił się na allegro człowiek, który ściąga z KFS części... Absolutnie wszystko co KFS ma w katalogu. Ceny w złotówkach, więc całkiem nieźle... I przesyłka za friko... Pozdrawiam To jest dobre dla kogoś kto nie może sam kupić w KFS'ie i trzeba uwzględnić to, że gościu dokłada swoją marżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Kurna widocznie się nie sprzedawały, bo na pewno je miał... A tak a'propos... Sorki Miłosz, że w tym temacie, ale pojawił się na allegro człowiek, który ściąga z KFS części... Absolutnie wszystko co KFS ma w katalogu. Ceny w złotówkach, więc całkiem nieźle... I przesyłka za friko... A mozesz podac nick albo strone ktory koles zamawia czesci z KFS podaj na PW to niebedziesz zasmecal tego tematu chyba ze inni beda chciali to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 30 Marca 2007 Share Napisano 30 Marca 2007 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=258510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 30 Marca 2007 Autor Share Napisano 30 Marca 2007 Koles co sprzedaje na Allegro zuwarzyłem że niektóre części ma tanie jak piasty do Scani ale na niektórych kładzie marze taką że mózg się lansuje i zdecydowanie taniej wyjdzie jak człowiek sobie sam zamówi. Skyline na wszystkich trzech osiach skrętnych mam załorzone supersingle z szerokimi oponami. Tutaj masz linkt jak mozna łatwo przerobić felgi Euro zwykłe na SuperSingle. http://www.lkw-urbanski.com/proste_przerobki1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 30 Marca 2007 Share Napisano 30 Marca 2007 Koles co sprzedaje na Allegro zuwarzyłem że niektóre części ma tanie jak piasty do Scani ale na niektórych kładzie marze taką że mózg się lansuje i zdecydowanie taniej wyjdzie jak człowiek sobie sam zamówi. Skyline na wszystkich trzech osiach skrętnych mam załorzone supersingle z szerokimi oponami. Tutaj masz linkt jak mozna łatwo przerobić felgi Euro zwykłe na SuperSingle. http://www.lkw-urbanski.com/proste_przerobki1.html Dzieki napewno mi sie w przyszlosci przyda nietylko mi ale tez i innym modelarzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam Model zaczyna nabierac rumnieńców,narazie pięknie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 11 Maja 2007 Autor Share Napisano 11 Maja 2007 Oj dawno nic w tym temacie się niedziało, a wszystko było spowodowanem obroną pracy dyplomowej i uczeniem się do matury. Ale wracam powolutku do normy:) Na wszystkie elementy które mają być malowane połorzony jest baiły podkład Dorobiłem także przewód wyprowadzający spaliny z puszki do tłumika końcowego a także zrobiłem element trzymajacy rure wydechową. A i zapomniał bym o przeróbce owiewki nad szybą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Ale wracam powolutku do normy:) i to sę i liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Jak dlamnie może być troszkę małostkowo w modelu, ale mam nadzieję ,że wszystko wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 12 Maja 2007 Autor Share Napisano 12 Maja 2007 w trakcie Przerabiania owiewki na karnerowską wersje mozolna i pracochłonna praca ale jak widać chyba z wprawy niewyszedłem Wojtek Tul coś Ty się szaleju najadł o jakim drobnostwie tutaj piszesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Świetnie Ci idzie a z prawy raczej nie wyszedłeś owiewka wygląda bajerancko i zgodnie z oryginałem oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Miłosz zeszlifuj jeszcze te dw małe guzki i będzie już całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 13 Maja 2007 Autor Share Napisano 13 Maja 2007 Już dopracowane to miejsce Andrzeju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 14 Maja 2007 Share Napisano 14 Maja 2007 ...o jakim drobnostwie tutaj piszesz ?? Hm, może chodzi po prostu o to, że tak niewielkie zmiany od ostatniej relacji nastąpiły... No, ale teraz to już pewnie prace ruszą pełną parą, czego ci życzę Miłosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 I ja również życzę Ci powodzenia w budowie Scani bo sam właśnie buduję tylko stara wersja pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 no scania zaczepista...Czekam na konec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi