Przemek R Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego Powiedzieć jakich używacie "szmatek" do polerowania karoserii. , mam pasty tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogi Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego ja używam wacików , flanela , mikrofibra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego 3 godziny temu, Przemek R napisał: Powiedzieć jakich używacie "szmatek" do polerowania karoserii. , mam pasty tamiya. A Tamiya ma szmatki: https://banzaicars.eu/sciereczki-polerskie-compound-applicator-3-color-set-tamiya-87090-p-2396.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego 2 godziny temu, _OldMan_ napisał: A Tamiya ma szmatki: https://banzaicars.eu/sciereczki-polerskie-compound-applicator-3-color-set-tamiya-87090-p-2396.html Kolory mają jakieś znaczenie i czy może jest jakiś tańszy zamiennik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 5 Lutego Share Napisano 5 Lutego (edytowane) W dniu 4.02.2025 o 21:45, Przemek R napisał: Kolory mają jakieś znaczenie i czy może jest jakiś tańszy zamiennik ? pg Edytowane 15 Kwietnia przez _OldMan_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu (edytowane) Czesc, czego używacie do matowania elementów przed kładzeniem podkładu? Chodzi mi o skomplikowane i trudno dostępne kształty. Myślałem o jakiejś włókninie. Edytowane 18 godzin temu przez GTiStyle Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogi Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu odtłuść i maluj, daj se spokój z matowieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi