Gościu Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Witam. W wątku warsztatowym: viewtopic.php?t=11026&start=60 opisałem proces budowy i w nim znajdziecie wiekszość odpowiedzi. W modelu wymienione gąski, oraz linki na "Wodzikróbki" Model totalnie po mojemu, czyli bez opanowań - bo ja tak lubię Ot i jego wygląd: rotfl, siadłem..chyba wystarczy tych fot..... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 piękny model, pojazd dość ciekawy Tylko szkoda, że nie wsadziłeś go do kałuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Tak na poważnie. Dla mnie ten model to Mistrzostwo Świata. Odcienie malowania, to ubłocenie z jednej strony totalne lecz bardzo sugestywne nadają modelowi wprost niesamowity realizm. To po prostu trzeba mieć talent.Potwierdzają to fotki na zbliżeniu.Coś niesamowitego. MOJE WIELKIE GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 13 Lutego 2009 Autor Share Napisano 13 Lutego 2009 dzieki za wpisy. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 ... I spojrzał Towarzysz Przewodniczący Pierwszy Sekretarz KPZR Józef Wissarionowicz na dzieło Rafała J. .... I załamał ręce, że "Ci wstrętni zgniłozachodni kapitaliści" mają tak kapitalnych modelarzy... którzy tak ładnie potrafią wydobyć dyskretny urok z pozoru monotonnego german grey'a. Wiesz Rafale, że ten Bruckenlager jest debeściak, mimo, że to "eksperyment artystyczny" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 No i wyszło super. Jak po prawdziwej błotnej przejażdżce Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Tak... podstawka aż na kolanach kwili o poczęcie... Najlepszy jest ten syfek opadający na karton (tło) sporo tego poszło na model Świetnie opanowany warsztat malarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 13 Lutego 2009 Autor Share Napisano 13 Lutego 2009 Najlepszy jest ten syfek opadający na karton (tło) Very Happy pozostałości po warsztacie, oraz obracanie gęsiami w pigmencie po kartce robi swoje. Tak... podstawka aż na kolanach kwili o poczęcie miała być, po to robiłem ruchome zawieszenie, po czym i tak zapomniałem je dokleić na stałe..:] Ale podstawek dość, wygłupiłem się 3 razy i starczy na jakiś (nieokreślony) czas. dzięki chłopcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Cóż można dodać, prezentuje się fajnie... Pozazdrościć zdolności manualnych i wyczucia malowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Rafale, nic dodać nic ująć, pełen profesjonalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Super model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 eee co by tu napisac?no jest na wypasie,no.swietnie pomalowany i upackany.100% realizmu.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Bardzo fajny, jest na czym oczyska zawiesic. Tak patrze i mysle ze fajnie by wygladal jako porzuczony, stojacy gdzies na polu czy pod drzewem i ob...y przez ptaki. Ekstraklasa. p.s. teraz nas czyms zadziw i zrob nowke cewke prosto z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 (edytowane) Ale Ty sie Rafał tutaj nudzisz nawet nia ma co odpisywać Edit... p.s. teraz nas czyms zadziw i zrob nowke cewke prosto z fabryki. Albo w sumie Rafał może zrobić całą fabryke. To jest świetny pomysł Jak jest zdjęcie chyba Pz. 3 przejeżdżającego obok stosów gąsienic, wystarczy model, bruk i kilkanaście zestawów friuli Edytowane 14 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Szkoda, że to nie ten model będzie oceniany... Mistrzostwo, kunszt i finezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 Miło mi, że malowanie przypadło Wam do gustu - efekciarskie? Na pewno, ale właśnie letnie błota do tego służą Dodatkowo, cieszy mnie fakt..iż to właśnie malowaniem zwróciłem Waszą uwagę na model, gdzie błędy merytoryczne oraz moje w klejeniu(których jest cała masa) zeszły na dalszy plan. tzw. OOB rulez... p.s. teraz nas czyms zadziw i zrob nowke cewke prosto z fabryki. Adam, do takich profanacji, to nawet szkoda otwierać pudełka z modelem dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biskup Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Ten model to faworyt Jego ekscelencji Biskupa. Jest .........święty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 No cóż, nie mogę pochwalic tego projektu. Nam nie mostków trzeba , a boisk na Ojro2012! Błędny projekt, marnujesz zapał Narodu! Czemu nie Fussballplatztrager2012, to byłby projekt pożądany i potrzebny społeczeństwu. I w dodatku ktuś mógłby go odtworzyc w skali 35:1 ! No dobra, powyższe pominąwszy jest okej oprócz braku barierki dla niepełnosprawnych, co jest niezgodne z dyrektywami Unii Europejskiej ;) ... Ale zachęcam do większego zaangażowania w organizację Euro! Cały modelarski trud - tobie PZPNie poświęcamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Fussballplatztrager2012 Rafał, na pewno już w którymś Twoim wątku to pisałem, ale.... no po prostu facet - wpędzasz ludzi w taaaaaaaakie kompleksy Co tu dużo pisać - brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 czytam...czytam...i thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Robi wrażenie model- po prostu bajka, ja raczej w samolotach nie wykorzystam tego typu technik błocenia ale lubię sobie pooglądać świetną robotę pancerniaków. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Wyglada jak żywy... tylko patrzeć jak jakiś facet w feldgrau wyjrzy zza błotnika (oczywiście w upapranych oficerkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 ooo Chłopcy z głowami w chmurach przylecieli...miło mi, miło, dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Zbyt idealny, zbyt oryginalny, zbyt żywy, zbyt prawdziwy... śliczny po prostu:) Gratuluję "tego coś" co masz w sobie, co powoduje, że z takim zacięciem mimo wszelkich kłód pod nogi (nie wierzę, że ze strony rodzinki ich nie masz ;)) robisz kawał fajnej roboty. Pozdrawiam Rałał i jeszcze raz gratuluję zacięcia i płodów które spod Twojej ręki wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi