Krzychu126 Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Śmiesznie to mało powiedziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekG Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 To teraz ja coś dorzucę od siebie. Potężna ciężarówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Hehe ciekawe jaka ładownośc xD Ciekawe czy ciągniki siodłowe były :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Mocniejszy zakręt i leży.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Na niemieckim forum jest taki model, w dziale RC, koleś budował go chyba w skali 1:16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Podobne do włoskich wynalazków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Mocniejszy zakręt i leży.... Gdyby tak sie wywracał to by wogóle do ruchu tego nie dopuscili... No i chyba na zakręcie się nie jezdzi po 120 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 no to może i ja coś zapodam... ciekawe, małe, lekkie... a prawie jak duże, ciężkie i do tego strażackie, nie mylić ze śmieciarką, w Hiszpanii mają pomarańczowe koguty... sami zobaczcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Jak dla meni dobry fotomontaż. Uwaga osobówka, nie wiem czy się łapie w temat.Ale wrzucę no nie wiem, jakoś mi tu tło nie pasuje.... Nie widzę tu fotomontarzu. W samochodzie odbija się tło. Nad nim wiszą kable i odbijają się w masce. A sama maska i przedni spoiler - cóż albo własny tuning albo któraś ze starszych wersji Mercedesa 190 lub C Evolution Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 fotomontaż, zarówno zderzak, jak i listwy na progach (do drzwiowych nie mam pewności) jak i tylny zderzak no i coś co rzuca się w oczy... szyberdach, aż nienaturalnie wygląda, od takie moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 Skoti jak już w124, I teraz nie wiem który rok. Maska od E-klasy (1993 do 1995) ale listwa na drzwiach( widoczna ale słabo) sugeruje ze jest to rok 1985 do 1989/1990..... sam nie wiem, albo fotomontaż, albo akaś tania przeróbka. marcinfire takie cuda, można znaleźć nawet u nas w Polsce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 Na banko fotomontaż. W Photoshopie da się wszystko zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 I to beznadziejny fotomontaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Ale fakt faktem. Wygląda, ciekawe, mimo fotomontażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Żeby nie było to i ja dodam pare wytrzasków alpejskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Scania T MIGREX to oczywiście fotomontaż.. A co do drugie to wydaje mi się że też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Scania T MIGREX to oczywiście fotomontaż.. Chyba tylko koła, to fotomontaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Ach ci chińczycy wszystko potrafią podrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Scania T MIGREX to oczywiście fotomontaż.. Chyba tylko koła, to fotomontaż. Niestety, ale nie, bo : Koła. Owiewka przeciw słoneczna. Ta siateczka przed szybą (Zapomniałem jak to się nazywa) Zamiast osłon między osiowych jest zabudowa jakaś chromowana. Kominy z tyłu o ile pamiętam to nie ma ich w tej Scanii z Migrexu. I parę detali na dachu. I nie wiem czy przypadkiem jeszcze chlapaki z przodu to nie fotomontaż, ale nie jestem pewny. Wydaje mi się, że tyle. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 ANIA o kurcze jaki żal. Choć wydaje mi sie że komuś się nudziło i przerobił to w PhotoShop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Paweł, a czy przypadkiem w scanii migrexu międzyosiówka też nie jest inna w oryginale?? P.S Ups chłopaki byliście pierwsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 NIE no z tą Scanią z Migrex-u to już przesadzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Tu macie foteczke orginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Powieście, mnie. Pierwsze co się rzuca w oczy, to kola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Nie tylko... Osłona przeciw słoneczna i reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi