Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam

Cos tam pokazuje na forum lotniczym lotniczym a zapomniałem że kiedyś kleiłem pancerkę .A nawet ostatnio też potraktowalem jeden modelik w 1:35 z Academy czyli Tygrysik z zalogą w malowaniu zimowym(prawdopodobnie Wittman, ) Nie siedzę w temacie zbyt głęboko ,raczej traktuję to jako odskocznia od "lataczy"

P1130307.jpg

P1130308.jpg

P1130309.jpg

P1130310.jpg

P1130311.jpg

P1130312.jpg

P1130313.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

"KOTEK" jak żywy... Tylko jeden mankament... Kalka na lufie raczej nie ułożyła Ci się tak za bardzo. Widać zazębienie a nie płynne przejście krawędzi

Napisano

Witam.

Tygrysy zwłaszcza w ziomowym kamo szególnie mi sie podobają , Twój jest również ładny , ale jak dla mnie jest to baza pod dalsze zabiegi , zrobiłeś wszytsko aerografem dałeś trochę odprysków i na tym poprzestałeś. Jak dla mnie możesz z niego śmiało jeszcze sporo wycisnąć.

Pzd|2

Napisano

Mi się bardzo podoba. A najbardziej ten kształt i malowanie.

Napisano

Troche mało obdrapań itpale to tylko kwestia gustu, tak czy siak ładnie tak wygląda nawet ;) Troszke można by lepiej zrobić figurki mam na myśli twarze, dobra to tyle uwag ;) jescze małe pytanko jakaś podstawka ?

Napisano
jeden modelik w 1:35 z Dragona

A nie jest to przypadkiem stare Academy !? A jeśli DML to jaki numer zestawu?

EDIT: Nie jestem odkrywczy, Seb zauważył to wcześniej...

Napisano
jeden modelik w 1:35 z Dragona

A nie jest to przypadkiem stare Academy !? A jeśli DML to jaki numer zestawu?

EDIT: Nie jestem odkrywczy, Seb zauważył to wcześniej...

W ferworze walki popelnilem ewidentny błąd OCZYWIŚCIE ŻE TO ACADEMY!!! moja wina ,ot taki czeski błąd!!! Zarazo sprostuje w tytule

Napisano

Moje zdanie znasz fajny co do braków to wiesz .

Pozdro Mirek