RH Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 (edytowane) Witam Cos tam pokazuje na forum lotniczym lotniczym a zapomniałem że kiedyś kleiłem pancerkę .A nawet ostatnio też potraktowalem jeden modelik w 1:35 z Academy czyli Tygrysik z zalogą w malowaniu zimowym(prawdopodobnie Wittman, ) Nie siedzę w temacie zbyt głęboko ,raczej traktuję to jako odskocznia od "lataczy" Edytowane 22 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 "KOTEK" jak żywy... Tylko jeden mankament... Kalka na lufie raczej nie ułożyła Ci się tak za bardzo. Widać zazębienie a nie płynne przejście krawędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Witam. Tygrysy zwłaszcza w ziomowym kamo szególnie mi sie podobają , Twój jest również ładny , ale jak dla mnie jest to baza pod dalsze zabiegi , zrobiłeś wszytsko aerografem dałeś trochę odprysków i na tym poprzestałeś. Jak dla mnie możesz z niego śmiało jeszcze sporo wycisnąć. Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Ładniusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 piękny kociak. Możesz go jeszcze pobrudzić bo piękny ale zbyt czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Jak to jest model Dragona to ja kleję Tygrysy Italeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 No fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Ładny ten Twój Tygrysek, nieźle pomalowany, ale tak jak wspomniał Artez, mógłbyś się jeszcze przy nim pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Mi się bardzo podoba. A najbardziej ten kształt i malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Troche mało obdrapań itpale to tylko kwestia gustu, tak czy siak ładnie tak wygląda nawet ;) Troszke można by lepiej zrobić figurki mam na myśli twarze, dobra to tyle uwag ;) jescze małe pytanko jakaś podstawka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 jeden modelik w 1:35 z Dragona A nie jest to przypadkiem stare Academy !? A jeśli DML to jaki numer zestawu? EDIT: Nie jestem odkrywczy, Seb zauważył to wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 jeden modelik w 1:35 z Dragona A nie jest to przypadkiem stare Academy !? A jeśli DML to jaki numer zestawu? EDIT: Nie jestem odkrywczy, Seb zauważył to wcześniej... W ferworze walki popelnilem ewidentny błąd OCZYWIŚCIE ŻE TO ACADEMY!!! moja wina ,ot taki czeski błąd!!! Zarazo sprostuje w tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 A jednak Niemiaszek się trafił. I to całkiem, całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Moje zdanie znasz fajny co do braków to wiesz . Pozdro Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi