adamkijak Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Witam w piatkowe popoludnie. Jeden z najdluzszych projektow jakie robilem powoli dobiegl konca. Wykonczyl mnie dobitnie co z reszta widac na fotkach. Jest duzo niedorobek powstalych z pospiechu, ale tak to jest, jak sie zmusza do czegos. Warsztat: viewtopic.php?t=11010 Projekt ten dedykuje mojemu 2 dni temu zmarlemu Tacie, zawsze sie smial z moich modelikow, ale bez niego by tego wszystkiego nie bylo. Ok projekt ten poddaje ocenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 No to jako pierwszy Projekt naprawdę super wspaniale wykonanie gratulacje I najszczersze kondolencje .... Na pewno teraz tez się śmieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Pewnie to się trzyma? Troszkę opony Hawkowi się świecą, bo po za tym piękny i super pomysł Kondolencje z powodu taty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Genialne wykonanie ;) Pozdrawiam. Współczuje z powodu Taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Super model Też chciałem złożyć kondolencje z powodu Taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Genialna scenka Najbardziej podoba mi się ten motyw z Uralem... zwisające koło dodaje klimatu. Kurzenie mi się też podoba - nigdy tak nie potrafiłem brudzić. Kondolencje z powodu taty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Fajny pomysł, jeszcze jakbyś zakręciłm wirnikiem na potrzeby zdjęć to by był efekt Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Bardzo ładne zakończenie tego projektu. Kondolencje z powodu utraty kogoś bardzo ważnego. Na pewno by mu się podobał i jego osoba natchnie Cię do jeszcze wielu wspaniałych projektów i modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Wspaniała diorama, gratulacje. Kondolencje z powodu Taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Cóż tu można napisać, wyrazy współczucia. Model całkiem ładny, może trochę zbyt błyszczący, ale ogólnie robi niezłe wrażenie. Cała diorama bardzo pomysłowa. Zdjęcia nie są najlepszej jakości, ale wygląda na to że nawet figurki wyszły Ci dość przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 20 Marca 2009 Autor Share Napisano 20 Marca 2009 Model całkiem ładny, może trochę zbyt błyszczący, ale ogólnie robi niezłe wrażenie. Cała diorama bardzo pomysłowa. Zdjęcia nie są najlepszej jakości, ale wygląda na to że nawet figurki wyszły Ci dość przyjemnie. Jak go kleilem to bylem calkiem z siebie zadowolony, ale jak zobaczylem twojego Pavehawka to mi mina zrzedla. Widac ze to moj pierwszy (i nie predko bedzie drugi) smiglak. Skala tej calej dioramy i ilosc pracy troche mnie przerosla (brak mi cierpliwosci). Caly model 2 razy potraktowalem matowym lakierem vallejo i tak czy siak sie swieci. Na razie wracam do pancerki, tam sie troche pewniej czuje. p.s. dziekuje wszystkim za kondolencje. p.s. 2 - moze w tym roku chociaz jeden glos w konkursie dostane, bo w zeszlym ani jednego :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 (edytowane) "Śmiglag" wyszedł ci znakomicie ,plus podstwka do tego .Jestem z tobą na całej linii.A wiesz że te helikoptery wciągające są,zwłaszcza W 35-ce?Czekam na następny w twoim wykonaniu Edytowane 21 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 chelikoptery Diorama superancka. Troche mi się te liny nie podobają, ale wiem że inaczej ciężko z tym helikopterem w powietrzu. Powodzenia w konkursie. Wyrazy współczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Efekt super Liny rzeczywiście niezbyt naturalne ale taki kawał plastiku musi się na czymś trzymać więc luzz Świetna dioramka, Ural rewelacyjny , Blackhawk ekstra Najszczersze kondolencje z powodu Taty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Teraz Twój tato śledzi każdy Twój ruch przy pracy nad modelami i cały czas jest z Tobą, gdy coś robisz. Twoje modele będą dzięki temu coraz lepiej wychodziły. A co do poziomu: ta dioramka jest na bardzo wysokim poziomie. Mało tego, stała się inspiracją dla mnie - też muszę zrobić scenę z śmiglakiem w zawisie. Tylko sam jeszcze nie wiem, kiedy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Najszczersze wyrazy współczucia Co do Twojej pracy, to jedyną uwagę mam do wody. Mogła być lekko sfalowana przez wirnik. Teraz się tylko kłaniam Twojemu geniuszowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcu Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Model extra !! Chociaż ja bałbym sie gdzie kolwiek to przenieść bo by się pewnie wszystko przechyliło albo rozwaliło do zera, piękny model gratuluje. Współczuje Ci utraty Bliskiej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Modele i cała scenka są poprostu świetne, Twój tata na pewno jest z Ciebie dumny. Najszczersze wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 21 Marca 2009 Autor Share Napisano 21 Marca 2009 "Śmiglag" wyszedł ci znakomicie ,plus podstwka do tego .Jestem z tobą na całej linii.A wiesz że te helikoptery wciągające są,zwłaszcza W 35-ce?Czekam na następny w twoim wykonaniu Nie powiem, ale coraz czesciej zagladam na polke z Seahawkiem revella w 1:48. Liny sa faktycznie za grube, ale na pierwszym wariancie (ktory byl duzo cienszy i duzo lepiej sie ukladal) nie chcial za bardzo stac. Co do Twojej pracy, to jedyną uwagę mam do wody. Mogła być lekko sfalowana przez wirnik. Teraz się tylko kłaniam Twojemu geniuszowi Gdyby ta zywica tak nie smierdziala, to pewnie bym troche nad tym posiedzial i probowalbym uformowac ja jak schla, a tak wystawilem ja na tydzien na dwor i tak nadal mocno zajezdza. Model extra !! Chociaż ja bałbym sie gdzie kolwiek to przenieść bo by się pewnie wszystko przechyliło albo rozwaliło do zera, piękny model gratuluje. Nie powiem jest dosc ciezka, ale te liny wchodza na cala glebokosc podstawki, a w czasie przenoszenia podkladam podporke pod ogon i gra. Jeszcze raz dziekuje za kondolencje. Jedno zycie sie konczy, a drugie zaczyna (za miesiac przyjdzie na swiat moj syn). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 za miesiac przyjdzie na swiat moj synWięc gratulacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 za miesiac przyjdzie na swiat moj synWięc gratulacje. Pozdrawiam Przyłączam się do gratulacji i życzę, aby się zdrowy urodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcu Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 (edytowane) liny wchodza na cala glebokosc podstawki tak ? na pierwszy rzut oka nie powiedział bym, a jak sie przyjrzałem teraz zdj to rzeczywiście, jeszcze raz gratuluje modelu p.s u mnie tydzień temu było podobnie, zmarł wujek, ale jego córka jest w ciąży, zostałem wujkiem p.s2 gratuluje syna Edytowane 21 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 na pierwszy żut oka ludzie, albo instalujcie Firefoxa, albo piszcie ze słownikiem w ręku bo byki rąbiecie jak nie wiem... RZut!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 21 Marca 2009 Super Moderator Share Napisano 21 Marca 2009 Bardzo fajna praca. Podoba mi się pomysł. Uważam tak jak kolega napisał wcześniej przydał by mu się obracający wirnik. Może wykonasz taki po zakończeniu konkursu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Dioramka super. Wszystko mi się podoba bardzo. Ale wiesz co ? Tak nisko wiszący "wiertaliot" robi niezły podmuch. Powinien być niezły kurz i fruwające duperelki, tylko jak to zrobić ? Dołączam się do kondolencji z powodu straty najbliższej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi