rObO87 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Po długich przemyśleniach i rozważaniach zdecydowałem się rozpocząć prace nad tym projektem. Będzie on polegał na wykonaniu kilku wersji tego niemieckiego czołgu wg. zasady jeden front jeden czołg. Czyli na pewno wersja z Tunezji, Rosji, Normandia. Na I ogień idzie taka wersja: Lada dzień zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 O, farciarz... Fajny modelik ;) Zazdroszczę posiadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Co się rObO87 stało, że bierzesz się za taki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Ooo bardzo fajnie. Jeżeli będziesz się przykładał tak jak przy pojazdach Bundeswehr, to z chęcią popatrzę. O, farciarz... Fajny modelik ;) Faktycznie, ciekawy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Och, już myślałem że to 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Czyli na pewno wersja z Tunezji, Rosji, Normandia. No i oczywiście Włochy. Taki model kiedyś kupiłem na Allegro za 95 zł ! Leżał u mnie 2 lata, potem stwierdziłem, że model jest za bardzo skomplikowany dla mnie i sprzedałem go ponad rok temu za duże pieniądze. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 piękny Tygrys, gratuluję wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Oj piękniusi ten Tiger u mnie też on czeka sprowadzony z Deutschland, ale zaraz zaraz, czy ktoś podszył się pod nick Robo87 ??? I buduje Pzkp..... jak on określa??? Pozdrawiam. EDIT: Osz Ty defetysto jeden, ale dobra siedzę cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Po długich przemyśleniach i rozważaniach zdecydowałem się rozpocząć prace nad tym projektem. Będzie on polegał na wykonaniu kilku wersji tego niemieckiego czołgu wg. zasady jeden front jeden czołg. Czyli na pewno wersja z Tunezji, Rosji, Normandia. No kolejny tygrys, i tak trzymać, trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 No nie to ty i Tygrysek . Piękny model życzę udanej budowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEER Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Proponuję jeszcze Tygrysa z Ardenów oraz znad Balatonu, a także z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Ludziska dziś 1.04 spójrzcie czasem na kalendarz. Dla nie wtajemniczonych 1.04 to : Prima Aprilis Chociaż ja się nie nabrałem Jakby to była prawda to byś ten post pisząc musiał być na haju albo cegła ci spadła na głowe Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 _KAROL_ masz rację Żarcik przedni rObO87 Kilka Tygrysów będziesz TY sklejał... to już na prawdę przegiąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 A skąd wiadomo że to żart? Brak in-boxa, robo zawsze go robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Ja widziałem, że rObO87 zawsze robi in-boxa, ale tym razem w to uwierzyłem i w te modele. Dopiero prywatna wiadomość na gg od żartownisia mi co nie co uświadomiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 LOL!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2009 PRIMA APRILIS Myślicie, że zrobiłbym taki model? Nigdy w życiu btw. przy okazji ciekawe zjawisko zaobserwowałem, współczynnik odpowiedzi w tym temacie wynosi: 0,583 posta na godzinę a w temacie "projekt LVT-2": 0,083 posta na godzinę W każdym razie jeśli niemieckie sprzęty, to tylko Die Bundeswehr Shermany górą, precz z panzerqnrf03q3tgt3g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 PRIMA APRILIS hehehe to kolega wprowadził watek chumorystyczny na forum i to jeszcze w dziale pojazdy wojskowe. Super pomysł, pochwalam zawsze kreatywne myslenie. A apropo wspolczynika. Zagladam w ten watek tylko fotka z pudelka, czyli nuda. A tyle postów od razu powstaje. Fakt, mezczyzni to wzrokowcy wystarczy ladny malunek tygrysa i o... Co by bylo gdybys wkleil tu jakas smukla rakiete Pozdrawiam i gratuluje, wiecej takich modeli(ek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 a w temacie "projekt LVT-2": Co to jest "projekt LVT-2" ? Ach, słodka ignorancja Wniosek prosty - wystarczy zatytułować temat po innemu niż państwa OSI, Aliantów Zachodnich i ZSRR, Abrams i już macie prawie 100% szans że moderator tam nie zajrzy i można spokojnie przez wiele dni szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Boze nawet tu głupie zarty, nie mam iejsca na Ziemi gdzie ktoś by mnie nie wkręcał Proponuję powtórzyć za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEER Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Niestety, tematr założony jeszcze 31 marca, tak więc jakość żartu spadła - bo data założenia nadała mu wiarygodności. A sztuka polega na tym, aby 1.04 założyć topic/zrobić żart i ktoś się na niego nabierze, mimo że wie że to prima aprilis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 HEER, przestaw swoją strefę czasową w PROFILU Nadal masz GMT+1, a teraz mamy GMT+2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Jak by nie patrzeć 11:2 dla mnie Dobra, to idę przemyśleć projekt "Panther V 1943-1945" Proszę używać KROPEK NA KOŃCU ZDANIA. 1:0 dla Moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEER Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 buu, toż nawet w mojej komórce się strefa sama przestawiła a tutaj nie ;D? I czemuż mamy przykład tylko z biednym Kaliningradem i RPA a Polski nie ma ? :( Post scriptum - ważne że Polska 10:0 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Niestety, tematr założony jeszcze 31 marca, tak więc jakość żartu spadła Czyli musisz zrobic taki model zeby odzyskac forumowy autorytet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi