Wojtek B. Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Pierwsza z mojej strony ukończona praca do projektu grupowego S-F. Przedstawia ona niemieckich zombiaków. Figurki pochodzą z zestawów Dragona z małą przeróbką z mojej strony, malowanie w całości farbkami vallejo. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie w wątku warsztatowym ; viewtopic.php?t=13831&postdays=0&postorder=asc&start=0 A oto fotki; Proszę o Waszą i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Troche mało kwi , ale jest Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Figurki świtne, brawo brakuje tylko jakiegoś leżącego bez głowy ruska lub amerykańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Nooo i pierwszy finisz Świetne ale też mi jakiegoś trupa na podłodze brakuje Ale to jedyny minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 A ja jak zwykle - brak mi tu larw i ogólnie robactwa w ranach Fajna winietka, ten nadczłowiek w hełmie to chyba oficera chce przestraszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Fajne Brakuje mi tylko jakiegoś toporka albo noża w głowie tego dowódcy Tak jak w tych filmach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Super zarówno pomysł, jak i wykonanie przednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Brakuje mi tylko jakiegoś toporka albo noża w głowie tego dowódcy Mr. Green Tak jak w tych filmach... Albo rączki tego oficera pełzającej samopas po podłodze Ogólnie świetne wrażenia, tylko tą krew może lepiej by wyglądała namalowana np. humbrolem "clear red", ja tak kiedyś zrobiłem (lekkie) rany u figurki to wyglądało nawet nieźle, bo ta Twoja jest trochę za jaskrawoczerwona i powinna trochę prześwitywać. PS czy tam na ścianie to widnieje krwawy odcisk dłoni? (obowiązkowa pozycja w takich tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 13 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Dzięki za Wasze uwagi i ocene moich wypocin. A co do samej krwi stroju to jest mój debiut zwłaszcza jeśli chodzi o pokazanie jej w takiej ilości, jest trochę za jaskrawa. A co do ściany to jest namalowany odcisk dłoni tylko rozmazany tak dla smaczku..... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Hehe, fajny pomysł i wykonanie. Ten zombik bez hełmu jest super. Przydałaby się jeszcze siekiera w plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Sama scenka i figurki ekstra ;] tylko jedno mnie korci: co za mundur ma ten morderca w hełmie?? Splintertarn?? jakiś taki niewiadomo jaki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Pomysł super , wykonanie też niezłe mam nadzieję, że kiedyś powstanie diorama o podobnej tematyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Po pierwsze brawa za pomysł. Ogólnie wykonanie bardzo dobre i efektowne. za całokształt pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 widze ze ktos sie naogladal filmow o nazi zombi.SUPER!!musze wykorzytac twoj pomysl i tez sobie takich zrobic,bez kitu dobra zajwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Ładnie, widzę żeś się naoglądał filmu "Død Snø " (Dead snow). http://pl.youtube.com/watch?v=Cb3t1rvibas Norweskie kino Cię natchnęło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podchorąży Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Ładnie, widzę żeś się naoglądał filmu "Død Snø " (Dead snow). http://pl.youtube.com/watch?v=Cb3t1rvibas Norweskie kino Cię natchnęło ? Albo Outpost http://www.filmweb.pl/f392224/Eksperyment+SS,2008 Złe, niemieckie zombiaki coś ostatnio w modzie filmowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Ładnie, widzę żeś się naoglądał filmu "Død Snø " (Dead snow). http://pl.youtube.com/watch?v=Cb3t1rvibas Norweskie kino Cię natchnęło ? Raczej mix "Noc żywych trupów" z grą Wolfenstein . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Widać jakąś inspiracje filmem chyba a co do samego filmu, zapowiada sie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 (edytowane) Jeśli kogoś pociągają takie makabreski to proszę: http://1dak.com/other/zombie-toys/ Ostrzegam: trzeba się dobrze zastanowić zanim się to obejrzy. http://www.jakeanddinoschapman.com/ Autor "dioramki' jak sądzę siedzi w psychiatryku bez szans na wyjście. Edytowane 20 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Dioramę już kiedyś widziałem. Od razu skojarzyła mi się z twórczością Pietera Bruegel'a (starszego) - np. jego "Triumfem śmierci". Całość robi piorunujące wrażenie, ale przychylam się do opinii Gerda, że: Autor "dioramki' jak sądzę siedzi w psychiatryku bez szans na wyjście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor "dioramki' jak sądzę siedzi w spychiatryku bez szans na wyjście. Zgadzam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 20 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Gerd widziałem to dużo wcześniej, prawda robi ona wrażenie a pacjent chyba ma się dobrze . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 "Dioramka" robi piorunujące wrażenie, a tak moim skromnym zdaniem, moze to była aluzja, jak wyglądać będzie piekło dla nazistów, co ich spotka tam na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Publicznosc pragnie krwi Jeszcze z boku autobus powinien byc z napisem KREWNIACY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Jeśli kogoś pociągają takie makabreski to proszę: http://1dak.com/other/zombie-toys/ Ostrzegam: trzeba się dobrze zastanowić zanim się to obejrzy. http://www.jakeanddinoschapman.com/ Autor "dioramki' jak sądzę siedzi w psychiatryku bez szans na wyjście. Niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi