Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pierwsza z mojej strony ukończona praca do projektu grupowego S-F. Przedstawia ona niemieckich zombiaków. Figurki pochodzą z zestawów Dragona z małą przeróbką z mojej strony, malowanie w całości farbkami vallejo.

Dziękuję wszystkim za zainteresowanie w wątku warsztatowym ;

viewtopic.php?t=13831&postdays=0&postorder=asc&start=0

A oto fotki;

cb73503295cedfd9.jpg

849e2ce8cf1ede9c.jpg

807cebfce3a59d80.jpg

de3335d82726de95.jpg

ea33a3476d187091.jpg

d5f1767ae7af8470.jpg

9b8f2771d2363418.jpg

635da18fed2447b1.jpg

Proszę o Waszą i pozdrawiam.

Napisano

Figurki świtne, brawo brakuje tylko jakiegoś leżącego bez głowy ruska lub amerykańca

Napisano

Nooo i pierwszy finisz Świetne ale też mi jakiegoś trupa na podłodze brakuje Ale to jedyny minus

Napisano

Brakuje mi tylko jakiegoś toporka albo noża w głowie tego dowódcy Mr. Green Tak jak w tych filmach...

Albo rączki tego oficera pełzającej samopas po podłodze

Ogólnie świetne wrażenia, tylko tą krew może lepiej by wyglądała namalowana np. humbrolem "clear red", ja tak kiedyś zrobiłem (lekkie) rany u figurki to wyglądało nawet nieźle, bo ta Twoja jest trochę za jaskrawoczerwona i powinna trochę prześwitywać.

PS czy tam na ścianie to widnieje krwawy odcisk dłoni? (obowiązkowa pozycja w takich tematach

Napisano

Dzięki za Wasze uwagi i ocene moich wypocin. A co do samej krwi stroju to jest mój debiut zwłaszcza jeśli chodzi o pokazanie jej w takiej ilości, jest trochę za jaskrawa. A co do ściany to jest namalowany odcisk dłoni tylko rozmazany tak dla smaczku.....

Pozdrawiam.

Napisano

Sama scenka i figurki ekstra ;] tylko jedno mnie korci: co za mundur ma ten morderca w hełmie?? Splintertarn?? jakiś taki niewiadomo jaki pozdrawiam

Napisano

widze ze ktos sie naogladal filmow o nazi zombi.SUPER!!musze wykorzytac twoj pomysl i tez sobie takich zrobic,bez kitu dobra zajwka

Napisano

Widać jakąś inspiracje filmem chyba a co do samego filmu, zapowiada sie super

Napisano

Dioramę już kiedyś widziałem. Od razu skojarzyła mi się z twórczością Pietera Bruegel'a (starszego) - np. jego "Triumfem śmierci". Całość robi piorunujące wrażenie, ale przychylam się do opinii Gerda, że:

Autor "dioramki' jak sądzę siedzi w psychiatryku bez szans na wyjście.
Napisano

"Dioramka" robi piorunujące wrażenie, a tak moim skromnym zdaniem, moze to była aluzja, jak wyglądać będzie piekło dla nazistów, co ich spotka tam na dole.

• 1 month later...