Vybor89 Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Witam!Zaczołem już dłubac przy swoim 1 modelu samochodu. Wczesniej składałem samoloty z okresu W.W.II Więc prosze o wyrozumiałośc Wszelkie uwagi i rady mile widziane Aktualnie siedze przy silniku. Zdjęcia postaram sie wrzucic od razu po ukończeniu śilnika , czyli mam nadzieje jutro najpóźniej we wtorek. A tymczasem zdjęcie wszystkich części. Z góry sorry za jakośc zdjec robionych moim se ale cyfrówka mi zdechła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 26 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Rada na przyszłość : Edytuj posty A co do modelu oczywiście powodzenia . Mustang będzie malowany tak jak na pudełku ,czy Masz inne plany ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 26 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Ok. Będę pamiętał na przyszłośc o opcji edit A co do malowania to rozmyślam nad 3 opcjami : 1]Takie jak na pudełku 2]Szara karoseria z czarnymi pasami tak jak na slynnym GT 500 "Eleanor" 3]Biała buda z niebieskimi paskami Raczej skłaniam się ku 1 ewentualnie 2 opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Jak czujesz się na siłach postaw na opcje nr.2 , a jak nie to ta z pudelka nie jest aż tak całkiem zła Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Bardzo podoba mi się model, zwłaszcza w malowaniu z pierwszej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 27 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2009 |Heh...ok znam juz 2 opinie...no cóż...nie będę się śpieszył z decyzją...musze to przemyślec dobrze...na razie kończę silnik [fotki stawie raczej jutro no chyba że dziś późnym wieczorem silnik wyschnie]i zaczynam robic wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 ... a mnie najbardziej podoba się trzecia/ostatnia opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Tornado , 3 jest już taka kultowa , ładna ale hmm cieżko się zdecydować. Ja bym wybrał 3 opcję z numerami startowymi . Propozycja 2 jeśli mowa o samym malowaniu nie pasowałaby do zwykłego Mustanga, takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Zdecydowanie opcja 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 28 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2009 (edytowane) No. Dłubanina przy silniku zakończona, no może jakies małe poprawki lecz nie wielkie Jestem usatysfakcjonowany z tego jak mi wyszedł ten silnik, lecz czekam na wasze opinie i zapewne niezłe baty Niezwracajcie uwagi na kolor ramy wokół silnika, zostanie przemalowana na odpowiedni Zabieram się za wnętrze A karoseria na 90% będzie taka jak na pudełku czyli opcja number 1 Edytowane 28 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Mi podoba się 1 opcja a ta 3 też jest ciękawa taka kalsyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Bez washa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Bez washa ? Chyba jeszcze bez, no ale i tak nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 28 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Raczej bez washa ... jest to mój 1 silnik i nie czuje się na siłach z brudzeniem go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Pierwsza wersja malowania z tego co pamiętam na forum już była .Zrób drugą.Przynajmniej takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 28 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2009 A do silnika macie jakies uwagi ? Jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 A moim zdaniem mógłbyś zrobić trzecią opcję kolorystyczną. Dlaczego?? Ano przez wzgląd na kultowość drugiego schematu malowania...popielato-srebrny z czarnymi pasami kojarzy się i kojarzyć się będzie z Eleanor czyli Shelby GT500. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Zrób wersję z pudła i nie kombinuj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 A to w takim razie odpuszczam , nieźle nawey, postaraj sie o lepsze fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Was to nie brudzenie, tylko cieniowanie. Wygląd silnika po washu będzie dużo ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 29 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2009 No nie będe cudował z brudzeniem/postarzaniem/cieniowaniem. O to mi chodziło. Silnik zostaje tak jak jest ponieważ nie chce spaprac.Z wash'em pobawie się na kolejnym silniku. Malowanie zrobie jak na pudle.Moze przy następnym modelu poexperymentuje. Wiem tylko że będzie to Hemi Cuda A co do fotek to postaram sie wyciągnąc max z mojego k800i bo tak jak pisałem cyfrówka zdechła...zobaczymy kiedy wróci z serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 Jednak pękłem. W końcu trzeba iśc do przodu i spróbowac nowych rzeczy... Posiedziałem jescze troche nad silnikiem i nie wyglada już jak nowy prosto z fabryki Efekt chyba przeciętny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Nie jest najlepiej ale to Twój pierwszy taki silnik, dla mnie może być , ale pamiętaj na drugi raz że w zakamarkach jest najwięcej brudu . Ps postaraj się robić lepsze fotki bez lampy błyskowej, ale np pod 1-2 lampkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 No postaramsie jescze poprawic i silhnik i fotki Dzieki za szczera opinie Jutro postaram sie poprawic silnik [i zdjecia ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi