Boozy Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Co to za masa do maskowania? Bardzo fajnie kamo wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Poszła się uczyć to odpowiem :P Wałeczki blu-tacka, w środku wypełnione miękką folią i taśmą tamiyi. Kolory jakby ktoś pytał, to Reflective Green 890, Flat Earth 983 z odrobiną German Camo. Brown 826 i czarny złamany German Gray'em. Wszystko Vallejo MC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Ogólnie prezentują się dobrze. Co ważne, są ciut za jasne, ale wash je przyciemni zatem będą ostatecznie ok. Choć osobiście zawsze radzę zestaw Gunze Sangyo "Nato Colours" - jest najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 reggy i Żapcia jesteście ten tego, no wiecie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żapcia Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2009 reggy i Żapcia jesteście ten tego, no wiecie...? Tak, oboje jesteśmy nienormalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 rObO87 jesteś blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Żapciu, rozejrzyj się po wnętrzu wieży Leo 2A4, może Cię natchnie na zrobienie polskiego wozu ? Stosuj się do instrukcji w dolnym prawym rogu http://panoramy.zbooy.pl/360/show.html?max=1&p=czolg-leopard-wnetrze-wieza&lang=p&t=32 Fajnie nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Dzięki z link Paweł. reggy, powiedz w jaki sposób poznałeś taką wyjątkową niewiastę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 reggy, powiedz w jaki sposób poznałeś taką wyjątkową niewiastę? No i może byś zrobił jakiegoś walkarounda Żapci co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Niekoniecznie Nie mogę wyjść z podziwu: kobieta malująca czołg areografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 reggy, powiedz w jaki sposób poznałeś taką wyjątkową niewiastę? Chyba jedyna dobra rzecz jaka wynikła z reformy edukacji (czyt. gimnazja). Ogólnie nie zalecam wam chodzenia już po gimnazjach, bo to może być karalne, za późno. No i może byś zrobił jakiegoś walkarounda Żapci co ? Temat niezgodny z tematyką forum :P A temat za jakiś czas prawdopodobnie pozamiatam ze względu na nadmierny off-topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 No i może byś zrobił jakiegoś walkarounda Żapci co ? "Mam na imię Paweł i też mam 12 lat" Sorry za OT, ale po prostu tak mi się skojarzyło, Pozdro Pawle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Tak się kończy gdy dziewczynę wprowadzi się między modelarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żapcia Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 Dziękuję bardzo Pawle za linka, niezwykle ciekawy Co do reszty to chyba pozostawię bez komentarza Nawet naszej klasy nie mam, a co dopiero jakieś sesje na forum Ok, teraz na serio Temat nazywa się Leopard 2A6EX---> pamietać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 drzesz plastika ostro, skoro czat Ci z relacji zrobili...to i ja się odezwę. Myślę że jestes sprawczynią zniszczenia conajmniej 5 klawiatur....i mniej...bardziej mniej jak więcej...chociaż..polemika. Kobieto ! Żapcia rulezz p.s. w sumie dodam, z plastików..to ja silikon lubię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 p.s. w sumie dodam, z plastików..to ja silikon lubię ;) Skutki "integracji" po kieleckim festiwalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Robercik, daj spokój, bo znów NAS potną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 no to czekamy dalej, po tym ostatnim woziku jaki widzieliśmy to na bank ten będzie jeszcze lepszy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 drzesz plastika ostro Tekst mnie rozwalił całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żapcia Napisano 25 Lipca 2009 Autor Share Napisano 25 Lipca 2009 Witam po dłuższej przerwie ;) Niby wakacje w pełni, a jakoś ciężej było mi się zmobilizować, abym wreszcie zamaskowała do końca kadłub. Po prostu nie za bardzo polubiłam oklejanie modelu tymi wałeczkami blutacka. Ale zebrałam się w sobie i udało mi się zakończyć ten etap pracy nad modelem. Zgrzałam też gumowe gąski - może nie udało mi się to do końca ale na szczęście dużo można ukryć pod bocznymi osłonami Stan, tego co zrobiłam do dziś poniżej. Muszę teraz dokleić parę drobnych elementów takich jak lusterko itp. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 26 Lipca 2009 Share Napisano 26 Lipca 2009 ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 26 Lipca 2009 Share Napisano 26 Lipca 2009 Kurcze do czego by się tu przyczepić ? Chmmmmm widzę, że starannie pomalowane, czysto. Nie no muszę jakiegoś babola znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi