Kamil K. Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Witam! Skończyłem, skończyłem, skończyłem Jest to model, który robiłem do tej pory najdłużej(prawie 8 miesięcy), pierwszy raz użyłem metalowych gąsienic, pierwszy raz malowałem aerografem, pierwszy raz miałem w ręku pigmenty i sporo innych pierwszych razów przy jego budowie zaliczyłem. Co tu mówić, oglądajcie, oceniajcie, komentujcie... PS LINK DO WARSZTATU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Bardzo mi się model podoba, brak zastrzeżeń. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Ogólnie Kamilu podobają mi się twoje modele "tetetek". Co do tego czysto wykonany, pigmenty ładnie nałożone. Model jest GIT, zero zastrzeżeń, nawet mi się błędów nie chcę szukać. Jest to model, który robiłem do tej pory najdłużej(prawie 8 miesięcy) Heh ja swoje T-34/85 też buduję już 6 miesięcy i nie jest nawet do końca sklejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Elegancki model. Jaka farba na odpryski (mieszanka farb?) i czym robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 17 Maja 2009 Autor Share Napisano 17 Maja 2009 Dziękować za opinie. Odpryski to Bazowa Pactra A112+żółta/kremowa/biała i potem w mniejszej ilości czarna. Malowane pędzelkiem. Teraz muszę się zmotywować i trzasnąć jakąś podstawkę, żeby wyeksponować to ruchome zawieszenie trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Kolejny modelo-mistrz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Super Najbardziej podoba mi się błotko/kurz, w każdym razie ten smakowity brud pierwszy raz malowałem aerografem Specjalnie to piszesz? Bo nie mogę się doczekać kiedy to ja pierwszy raz rozpylę farbę po modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Miodzik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 17 Maja 2009 Autor Share Napisano 17 Maja 2009 Specjalnie to piszesz? Bo nie mogę się doczekać kiedy to ja pierwszy raz rozpylę farbę po modelu Oby Ci szło lepiej niż mi Bo to tej pory nie mogę opanować tego cholerstwa, jeszcze urwałem sobie gwint węża przy kompresorze i mam problem. Jakbyś widział tego Teciaka w czasie malowania aerografem to byś się załamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 fajna kaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Jestem oczarowany. Sam lepię 34-ki od kilku lat ale twoja rzuca mnie na kolana. Szczególnie podobają mi się gąski i koła jak żywe, zresztą wszystko jest super. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Tak jak wspomniałem w warsztacie, bardzo podobają mi się zacieki na całym pojeździe oraz obicia. Ogólnie bardzo dobry model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi