stroju Napisano 11 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam, dziś ważny dzień, dokładnie rok temu 11 sierpnia 2008 roku zarejestrowałem się na tym forum To był bardzo dobry rok od strony modelarskiej, rok niesamowitego rozwoju moich umiejętności, pierwszych konkursów, nagród i nawet publikacji... a wszystko to dzięki forum najserdeczniejsze życzenia i podziękowania dla administracji i userów dosyć tego kadzenia, czas na model: Prace nad modelem posuwają się bardzo wolno z powodu łażenia do pracy... Dokończyłem betonowy wiadukt, próbowałem pigmentów na jezdni, pomalowałem także barierki ocynkiem w spreju (w oryginale są zrobione z blachy ocynkowanej, więc ten preparat nadał się idealnie), następnie oczywiście zrobię washa i zapigmentuje. Zacząłem też malować figurkę, na razie nałożyłem kolory bazowe: c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Sierpnia 2009 Share Napisano 12 Sierpnia 2009 100 lat !!! I jedziesz z tym koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 12 Sierpnia 2009 Share Napisano 12 Sierpnia 2009 Wszystko elegancko jak za razie. Gąsienicę troszkę wyglądają jak z gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 12 Sierpnia 2009 Share Napisano 12 Sierpnia 2009 Piękna robota. Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 12 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2009 Gąsienicę troszkę wyglądają jak z gumy Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 12 Sierpnia 2009 Share Napisano 12 Sierpnia 2009 Heh, figurki pomalowałem podobnymi kolorami jak u Ciebie, tylko że kamizelkę dałem jaśniejszą niż ubranie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 12 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2009 Wszystkie kolorki zrobiłem na podstawie fotek, które dostałem od barthassa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2009 No to już wymęczyłem figurkę , jeszcze tylko poprawki przy hełmie, M4 do łapy i na dioramę: Jest to moja druga figurka cieniowana olejami, na szczęście w mirę mi wyszła i nie będzie szpecić dioramy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 Co za agresja! Na dioramie będzie dobrze wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2009 No to trochę popracowałem: dokończyłem i przykleiłem barierki, przybrudziłem asfalt, dokleiłem wiadukt. Fotki (niestety kolory nie wyszły..., wciąż nie mam odpowiednio dużego studia, więc robię na dworze...): Ogólna koncepcja: Figuras w zbliżeniu: i reszta: c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Jest na czym oko zawiesić, brawo ! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 27 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Witam, ostatnio niestety załapałem straszny zastój warsztatowy.... Ale udało mi się pozyskać M4 od tajemniczego "człowieka ze wschodu"* i dorobić mikrofon do hełmu czołgisty (z grubsza przypomina oryginał): I coś tam ruszyło: zacząłem malować tobołki do kosza na wieży, na horyzoncie pojawił się cień szansy na ukończenie w niedalekim czasie. *od petera, wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 No i jest galeria: viewtopic.php?p=260427 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi