Jarekk Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Gratuluję kolekcji. Mi-24 jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 6 Lutego 2011 Autor Share Napisano 6 Lutego 2011 Mi-24 to Italeri 1/72? Wydaje mi się, że widzę kokpit Pavli. Zgadza się to Italerka wzbogacona o zestaw żywiczny firmy Pawla models nr C 72010 zawierający wyposażenie obu kokpitów, przedziału desantowego oraz elementy podwozia. Ponadto wpakowałem w niego trzy zestawy elementów fototrawionych firmy Part o numerach: S72-003 (elementy wnętrza obu kabin), S72-004A (elementy wnętrza przedziału desantowego, oraz wirnika), S72-004B (elementy uzbrojenia). Podczas budowy tego modelu zrobiłem kilka fotek, jeśli będą zainteresowani mogę pare umieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Piękny. Kapitalny. Wspaniały. Można by długo się tak zachwycać. Wyszedł kawał porządnego modelu. No i ta tematyka, lotnictwo Wojska Polskiego. Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janekzukosa Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Cholera ale tym Mi24 to mnie zabiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 (...)Podczas budowy tego modelu zrobiłem kilka fotek, jeśli będą zainteresowani mogę pare umieścić. Też pytanie! Wrzucaj fotki, kibiców masz wielu. A Mi-24 osobiście chętnie pooglądam, gdyż mam w planie dwa modele w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Miodzio Poproszę o trzy osobne galerie w odpowiednim dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Poproszę o trzy osobne galerie w odpowiednim dziale. Dokładnie! Zakładaj tematy w dziale Galerie dla każdego z modeli oddzielnie, bo naprawdę warto to pokazać! Napisałeś, że w kolekcji oprócz W-3W są m.in. Mi-2 i Mi-24, a oprócz tego co zaprezentowałeś jakie jeszcze ciekawostki posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 To fakt. Bardzo ładnie wykonane bebechy. Rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi