Bilonzo Napisano 17 Sierpnia 2009 Share Napisano 17 Sierpnia 2009 Ta kabina to już jej ostateczna wersja, czy będziesz dawał bezbarwny?. Bo coś mało się "świeci" . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 17 Sierpnia 2009 Share Napisano 17 Sierpnia 2009 Jeszcze bezbarwny, polerka i będzie ładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2009 Jeszcze bezbarwny, polerka i będzie ładnie Dokładnie Nie zapominajmy jeszcze o kalkach Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Września 2009 Autor Share Napisano 5 Września 2009 Coś na odświeżenie tematu : (zderzak już poprawiłem) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Września 2009 Autor Share Napisano 26 Września 2009 Kolejne elementy "dostają" kolor : Jutro zacznę wszystko składać do kupy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Nie szalej tak bo ciśnienia dostaje... hehehe Czyściutko, bez zastrzeżeń Całkiem realistycznie wygląda blacha ryflowana :P Nic tylko czekać na finisz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 27 Września 2009 Autor Share Napisano 27 Września 2009 A jednak śledzi ktoś tutaj ten temat Dzięki za komentarz Cały dzień(z małą przerwą na F1 ) zleciał mi na szlifowaniu,malowaniu,naklejaniu,przyklejaniu. A oto efekty : W taki oto "otwarty" sposób przykleiłem podsufitkę : Przymiareczka :P : P.S.Alvaro żeby Ci teraz czasem żyłka nie pękła Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 o żeś mnie teraz rozwalił xDD haha Za naukę byś się wziął a nie hehe Jak teraz na to patrzę to bliżej jak dalej Duże za detale Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Paweł a ta blacha ryflowana to w zestawie była? Świetnie ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 27 Września 2009 Autor Share Napisano 27 Września 2009 Za naukę byś się wziął a nie Rano się pouczę Paweł a ta blacha ryflowana to w zestawie była? Tak ,z pudełka Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Jak narazie miodzio Do drabiny będziesz robił instalację (linki itp) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 27 Września 2009 Autor Share Napisano 27 Września 2009 Do drabiny będziesz robił instalację (linki itp) ? Niestety nie- przynajmniej nie mam jak na razie w planie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Września 2009 Super Moderator Share Napisano 27 Września 2009 Witam. Ładnie się prezentuje ten czerwony. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek007 Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Bardzo fajnie to wygląda. Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 30 Września 2009 Autor Share Napisano 30 Września 2009 Dzięki za komentarze A teraz o coś spytam Czy ta tabliczka ( zaznaczona na fotce) ma być zamontowana tak jak teraz , czy prosto ? Teraz jest zamontowana wedle instrukcji . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Kolego Bodzio powiem ,krótko pięknie ci to wychodzi szacun za podsufitkę poprostu mała rzecz efekt wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Czy ta tabliczka ( zaznaczona na fotce) ma być zamontowana tak jak teraz , czy prosto ? Daj ją równolegle do podłogi. W Szczecinie jeździ podobny Magirus, na tabliczce są jakieś wykresy dotyczące położenia drabiny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Na poniższym zdjęciu jest podobny panel, tylko ma większą osłonę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Października 2009 Autor Share Napisano 3 Października 2009 Parę dni temu załatwiłem z tym sprawę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Hej!! Pięknie Ci idzie ten drabiniak Podoba mi się Twoje przywiązanie do detali w tym modelu Ja bym się pokusił o zrobienie linek wyciągowych drabiny Nie jest to chyba aż tak duo roboty, a zdecydowanie podniesie realizm modelu Nie mówie, ze masz zrobić dokładnie tak jak w oryginale, ale coś na wzór by się przydało Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Października 2009 Super Moderator Share Napisano 3 Października 2009 podobny panel, tylko ma większą osłonę: Andrzeju, wydaje mi się, że to już nie jest diagram jako panel, tylko osłonięty monitor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Października 2009 Autor Share Napisano 3 Października 2009 Ja bym się pokusił o zrobienie linek wyciągowych drabiny Smile Nie jest to chyba aż tak duo roboty, a zdecydowanie podniesie realizm modelu Exclamation Nie mówie, ze masz zrobić dokładnie tak jak w oryginale, ale coś na wzór by się przydało Smile Powoli zaczynacie mnie do tych linek przekonywać Nie obiecuje ale postaram się chociażby w najgorszym wypadku "jakieś prowizoryczne" zrobić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Października 2009 Autor Share Napisano 9 Października 2009 Dzisiaj zacząłem malować kolejną część zabudowy ,oczywiście nie obyło się bez małych przygód :x A mianowicie malując sprejem , farba pod roletą wdała się w jakąś dziwną reakcje z podkładem i zmyła go,tak jak by z puszki wyleciał sam rozpuszczalnik,lub podobna substancja :shock: Więc po wyschnięciu papierek,maskowanie i znowu podkład : Jutro jeszcze mały szlif,maskowanie i malowanie czerwonym Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Października 2009 Autor Share Napisano 10 Października 2009 Pierwsze w mojej karierze maskowanie... Wiadomo idealnie nie jest ,ale tragedii też nie ma- przynajmniej mi się tak wydaje Teraz tylko zrobić poprawki pędzlem i będzie jako tako to wyglądać. Przymiarka : (sorry za jakość,ale pogoda jest do pupy ) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 10 Października 2009 Super Moderator Share Napisano 10 Października 2009 Witam. Model nabrał kolorów i wygląda nieźle. Trochę srebrny, wychodzi poza żaluzje schowka, ale to można poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi