ITALERITRUCK Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 A po co? Można przecież w bardzo prosty sposób zrobić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianm Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 A po co? Można przecież w bardzo prosty sposób zrobić samemu opisz ten "prosty" sposob, moj sposob to 3dni pracy nad jedna piasta a potem odlewanie zeby zaoszczedzic czas. ale jak masz jakis prostrzy po czekam na opis. Niestety, piasty z kfs tez nie sa wierne oryginalowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Wysłałem ci na Pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 ITALERITRUCK swoją droga mogłeś opisać tutaj niektórzy by z tego skorzystali chociażby ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Jest opisane na pkmc a nie wiem czy mogę rozpowszechniać jego temat z innego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Mhm, myślałem ze to twój pomysł. Podaj chociaż link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 To podam na forum niech każdy korzysta (Jak coś czepiać się Truckerka o prawa autorskie czy jak) hehehehehe joke http://www.forum.pkmc.eu/viewtopic.php?t=679 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Do mnie?? za co?? Oczadział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Ojej przecież żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 A Ty ITALERITRUCK tak się mądrujesz, że można łatwo zrobić piasty, a nie robisz tylko KFSem zastępujesz . Ja do robienia swoich piast korzystałem częściowo z tej instrukcji na PKMC . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Jak pisałem czy pokusi się o zrobienie piast ,bardziej miałem na myśli czy kupił by odlewy Ale jak jak ktoś ma chęci na zrobienie to oczywiście nie można mu tego zabronić . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianm Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 To podam na forum niech każdy korzysta (Jak coś czepiać się Truckerka o prawa autorskie czy jak) hehehehehe joke http://www.forum.pkmc.eu/viewtopic.php?t=679 wykonanie nie estetyczne i nie dokladne. wg mnie zrobione na odczepnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Bilonzo a skod możesz wiedzieć czy ja kupuję piasty i to moja sprawa i nigdy piast w kfs nie kupiłem i mam zrobione samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Będziecie się teraz kłócić kto kupuje w KFS, a kto robi samemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Trucknology co racja to racja, każdy orze jak może i jak chce. Osobiście uważam że jakie kol wiek zbliżenie oryginalności do piast było by lepsze niż to co daje ilateri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Lipca 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Lipca 2009 Witam wszystkich. Posklejałem kilka elementów i będę je teraz obrabiał. Wnętrze troszkę zmienię, a mianowicie, łóżko nie będzie tam, gdzie proponuje Italeri. Będzie ono znajdowało się na dole. Skleiłem także kabinę. Odziwo elementy złożyły się do kupy jak puzzle. Uchwyt koła zapasowego i silnik podczas przymiarki. Znam już kolor jakim będzie pomalowany silnik. Cały samochód wygląda tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Na razie wszystko wygląda . Czekam na dalsze aktualki, bo coś czuję że (jak zawsze ) wyjdzie piękny modelik . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Lipca 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 12 Lipca 2009 Witam. Kilka godzin z przerwami i instalacja prawie zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 19 Lipca 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 19 Lipca 2009 Witam. Silnik pomalowany podkładem. Rama też otrzymała podkład, zostało jeszcze trysnąć na nią kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 Wszystko ładnie i czysto poskładane:), Kabine malujesz razem z wnętrzem, czy w 4ókach wchodzi od dołu wnętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Rama ,oraz silnik ładnie polakierowane podkładem Ale nie wiem ,czy czasami to (zaznaczone na zdjęciu) nie powinno być usunięte : Sorkki za zrypanie zdjęcia Najlepiej jak by ktoś jeszcze podważył moje sugestie ,bo nie jestem 100 % pewny czy aby tak miało to być. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Raczej powinno, bo jest to używane w ciągnikach siodłowych do przykręcenie całego siodła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Tak ale kolega nie robi przecież ciągnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Przepraszam źle napisałem, chodziło o to ze nie powinno tego być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Truckerek93 za co przepraszasz?? Przecież kolega Bodzio zadał pytanie czy zaznaczony element nie powinien być usunięty, a więc dobrze odpowiedziałeś że powinien. Ktoś wyżej nie przeczytał ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi