Paweł216 Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Mi tam się te napisy nie widzą. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Mi się podoba kolorystyka siedzeń z drugiej fotki. Jak dla mnie z napisami fotele wyglądają lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Ja bym nie oklejał... nie podoba mi się. Takie wiejskie to jest. Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Tornado - jeśli chodzi o napisy na fotelach, to biorąc pod uwagę 5 ostatnich wpisów (bez Twojego z 7:26) jest w tej kwestii: NIE-TAK-NIE-TAK-NIE. No to żeby było ładnie, napiszę: TAK. A poza tym to takie jest też moje zdanie. Powodzenia w dalszej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Lipca 2009 Autor Share Napisano 29 Lipca 2009 Jak narazie jest 3 : 3, a może napisy dać tylko na oparciach foteli i na drzwiach bo przyznam się, że na siedziskach nie podobają mi się - w/g mnie za dużo jest ich. Czyli tak jak to widać obecnie na ostatnim zdjeciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Tak to jest strzał w dziesiątkę!!! I kolorystykę proponuję drugiego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Dać z jedno na siedzisko nie zaszkodzi ,ale na cały fotel zdecydowanie nie . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Lipca 2009 Autor Share Napisano 29 Lipca 2009 I kolorystykę proponuję drugiego zdjęcia. Na pierwszym i drugim zdjęciu kolorystyka jest ta sama (z tego samego samochodu). Nie będe już przemalowywał tapicerki, jedyne co mogę zrobić, to domalować kolorowe paski tak jak na trzecim/ostatnim zdjeciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Znaczy trzeciego tego kremowego. Wtedy mi się nie otworzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniu Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 To i ja może dorzucę swoje 3 grosze. Ja osobiście dałbym jeden napis na oparciu na wysokości tego najniższego ze zdjęcia, bez malowania kolorowych pasów, a drzwi zostawiłbym czyste bez napisu... "ale wybór należy do Ciebie" jak mawiał Głos z "Randki w ciemno" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Wnętrze zapowiada się pięknie . Wg. mnie bez napisów fotele prezentowałyby się lepiej . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 A może jeszcze tak Dać napis "Camaro" na zagłówek ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Moim skromnym zdaniem jeden napis wystarczy. Najlepiej u góry oparcia, pod zagłówkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Lipca 2009 Autor Share Napisano 29 Lipca 2009 Narobiłem się dzisiaj jak osioł, a wyników prawie nie widać. Prysnąłem clearem wnętrze i zwashowałem je farbkami olejowymi. Efekt końcowy nie spodobał mi się, więc spowrotem przemalowałem wszystko do poprzedniego stanu, a jutro jeśli zdążę (jadę w trasę) zrobię drugie podejście. Zabrałem sie również za kastę. Przeszlifowałem ją na mokro papierem 2000 i prysnąłem podkładówką pod metalik. Po wstepnym wyschnięciu farby ukazało mi sie kilka drobnych zacieków Trzeba będzie poczekać do jutra aż całość porządnie wyschnie i wówczas zrobię poprawki. Obecnie całość wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Bordowy z kremowym wnętrzem po jednej naklejce mógłbyś dać, byłoby ładnie, czekam na wnetrze z wykładziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Panowie, tak szybciutko, którą opcję wybrać ps. Kalkomanie jeszcze mokre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniu Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 2ga fotka, przedni prawy fotel i reszta również jak na tejże fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Nie wiem czy ma to jeszcze jakieś znaczenie ale mi zdecydowanie bardziej odpowiada konfiguracja zaznaczona na fotce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Dzięki koledzy za rady, ale decyzja już zapadła. Napisy będą, a właściwie już są tak jak na zamieszczonych zdjęciach. Jak widać zacząłem już uzbrajać wnętrze Okleiłem podłogę wykładziną od przodu foteli do tylnej kanapy, resztę podłogi obiję jak tylko przyjdą dywaniki z Francji. Na górne elementy drzwi dałem imitację skóry, a także przykleiłem zamki z podłokietnikami - deska, panel pomiędzy fotelami i same fotele narazie są umieszczone tylko do przymiarki, a oto fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 No i w tej wersji wnętrze wygląda najlepiej . Czekam na dalsze postępy z prac nad Camaro . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Lepiej być nie mogło:super: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Oto właśnie mi chodziło w poprzednim poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Zdecydowanie najlepszy wariant Świetne wykonanie Zdziwił mnie tylko kąt nachylenia kierownicy - praktycznie pionowo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 To dla amerykanów ... aby mogli się zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Zdziwił mnie tylko kąt nachylenia kierownicy - praktycznie pionowo Raczej poziomo To dlatego, że zarówno kierownica jak i kolumna jeszcze nie są przymocowane do deski (są włóżone na sucho - deska też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi