Gość Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Świetna robota! Wiadomo też sie zgadzam Rozumiem, że RWD doprowadzasz do stanu lotnego? Mam nadzieje ze to zart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 9 Września 2009 Autor Share Napisano 9 Września 2009 Wiadomo też sie zgadzam Świetna robota! Dzięki chłopaki. Rozumiem, że RWD doprowadzasz do stanu lotnego? Niestety muszę rozczarować to będzie eksponat muzealny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 10 Września 2009 Autor Share Napisano 10 Września 2009 Dzisiaj dorobiłem kilka małych, ale istotnych elementów i całość nabrała nieco bardziej plastikowego koloru niż dotychczas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 11 Września 2009 Autor Share Napisano 11 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Albercie- kawał dobrej roboty... Tak przy okazji, widziałeś to? [wyszukanie filmiku jest zasługą kolegi zs ] : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Wiecie kiedy wiadomo, że dzień będzie do niczego? Kiedy znajdujecie wreszcie czas, aby wejść na ulubione forum i pierwszą rzeczą, której się dowiadujecie jest to, że zderzyły się dwa wasze ulubione samoloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 11 Września 2009 Autor Share Napisano 11 Września 2009 Kiedy znajdujecie wreszcie czas, aby wejść na ulubione forum i pierwszą rzeczą, której się dowiadujecie jest to, że zderzyły się dwa wasze ulubione samoloty. Fakt nie miła niespodzianka dla obydwu samolocików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 11 Września 2009 Autor Share Napisano 11 Września 2009 Albercie- kawał dobrej roboty... Dziękuję Taka mała i czasochłonna rzecz a cieszy. Co to takiego?? - Odpowiadam zwężka Venturiego. Co prawda wyszła mi nieco większa niż na rysunkach i zdjęciach, ale mi się taka podoba i mam nadzieje, że mi wybaczycie ten mały szczegół A tu jedno zdjęcie żeby nie było, że jest to jakiś bezduszny kloc metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 14 Września 2009 Autor Share Napisano 14 Września 2009 Czołem Koledzy i Koleżanki Przez kilka ostatnich dni postanowiłem troszeczkę odsapnąć od prac nad RWD, ale już jestem naładowany pozytywnie, co zaowocowało dzisiaj dopasowaniem osłon kół podłączeniem linek hamulcowych i dorobieniem nieco zmienionej na potrzeby konstrukcji piasty śmigła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Noooo nabiera kształtu Pisałem już, że wymiatasz? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 15 Września 2009 Autor Share Napisano 15 Września 2009 Pisałem już, że wymiatasz? Pisałeś, ale nie szkodzi, że się powtarzasz Witam Dzisiaj dla urozmaicenia budowy postanowiłem rozpocząć prace nad skrzydłami i tak wypiłowałem z blaszki aluminiowej szablony żeber, które posłużą do wykonania żeber z polistyrenu, ale to później teraz takie szybkie zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 15 Września 2009 Autor Share Napisano 15 Września 2009 Cały dzień dłubania piłowania i dopasowywania – poskładane na sucho skrzydło, ale jeszcze sporo roboty przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Tyloma rzeczami mnie już rozwaliłeś, ale te skrzydło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Dlaczego tak późno znalazłem ten wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 35 żeberek, jeżeli nie pomyliłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystyna_z_gazowni Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Nie mogę sledzić tego wątku bo to jakiś kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 16 Września 2009 Autor Share Napisano 16 Września 2009 Tyloma rzeczami mnie już rozwaliłeś, ale te skrzydło To są objawy braku pracy. Niestety człowiek głupieje od nadmiaru czasu wolnego Dlaczego tak późno znalazłem ten wątek? Lepiej późno niż wcale 35 żeberek, jeżeli nie pomyliłem się. 36, bo dwa na środku są ze sobą złączone Nie mogę sledzić tego wątku bo to jakiś kosmos To nie kosmos to tylko polska myśl techniczna. Tak poza tym to dzięki wielkie wszystkim za uwagę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Ja cały czas obserwuję. Nie odzywam się bo brak mi słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Albercie, czy Ty czasem nie jesteś masochistą? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 17 Września 2009 Autor Share Napisano 17 Września 2009 Ja cały czas obserwuję. Nie odzywam się bo brak mi słów... Albercie, czy Ty czasem nie jesteś masochistą? Do pewnych zachowań zmuszają nas okoliczności, ale jak już wspominałem nie raz objawy choroby psychicznej rewanżują się niezłymi efektami. A teraz poważnie wczoraj byłem się nieco zrelaksować na świeżym powietrzu, ale nie to żebym nic nie zrobił przy modelu otóż wkleiłem dźwigary w skrzydła, wzmocniłem krawędź spływu w centralnej części skrzydła( ze zdjęć wynika że ten samolot nie posiadał listwy na owej krawędzi ) i wyciekłem miejsca na lotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 18 Września 2009 Autor Share Napisano 18 Września 2009 Dalej brnę w to bagno – powoli, ale do przodu dzisiaj los padł na lotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi