jmx62 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Koledzy takie mam pytanko o F-117 w skali 1:48. Co polecacie Academy, Italeri czy Tamiyę. Jest chyba jeszcze Revell przepak Monogramu ale to chyba stary model wiec go nie biorę pod uwagę. Podejrzewam że padnie na Tamkę, wiem relacja cena/jakość itp. Ale i tak chyba rzaden z nich jest raczej nieosiągalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Revell 69, Academy 99 a o Tamke zapytalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grrzesiek28 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Jak masz Academy za 99zl to ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia a z tego jak pisze , to nie widac, ze mam niem komputer? ceny niestety w Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grrzesiek28 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Przepraszam ale nie bardzo rozumiem Twoja odpowiedź poza częścią dotyczą ceny w euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Ma niemiecki komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia tak i niestety nie mam wszystkich polskich Liter a co do Tamiyi to gośc chce 150 - Euro oczywiście...... Ale tam jest pewnie zlota tablica przyrzadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia (edytowane) trzeba by na jakiejś wystawie / konkursie poszukac Tegoroczne Lingen niestety mit ucieklo.... Jak pilny / wazny jest ten Projekt? Edytowane 27 Kwietnia przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grrzesiek28 Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Dzięki za info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Ja Tamke sprzedałem za 80€ a mogłem za 150€ ehh... Same straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano Niedziela o 19:20 Share Napisano Niedziela o 19:20 Czy miał ktoś do czynienia z produktami tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Niedziela o 19:39 Share Napisano Niedziela o 19:39 14 minut temu, Tazman79 napisał: Czy miał ktoś do czynienia z produktami tej firmy? Mam golonki od nich do J-10C/CE wyglądają bardzo zacnie. Inne zestawy, które posiadam do J-10 również bardzo ładny detal do tego ostry i brak widocznego prążkowania (warstw druku). Ogólnie fajne ale także kosztowne zabawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano Niedziela o 20:30 Share Napisano Niedziela o 20:30 49 minut temu, mirage3 napisał: Mam golonki od nich do J-10C/CE wyglądają bardzo zacnie. Inne zestawy, które posiadam do J-10 również bardzo ładny detal do tego ostry i brak widocznego prążkowania (warstw druku). Ogólnie fajne ale także kosztowne zabawki... Zamówiłem na próbę golonki do MiGa-29 właśnie, ponieważ szukam alternatywy dla produktów Tempmodels, które są ciężko dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Którą Airacobrę polecacie w 48? Hasegawa czy Eduard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, jmx62 napisał: Którą Airacobrę polecacie w 48? Hasegawa czy Eduard. Arma Hobby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, jmx62 napisał: Którą Airacobrę polecacie w 48? Hasegawa czy Eduard. Z tych dwóch zdecydowanie Hasegawa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 35 minut temu Share Napisano 35 minut temu 2 godziny temu, RogerM napisał: Arma Hobby Nie chcęmam swoje powody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 31 minut temu Share Napisano 31 minut temu Nie sposób nie spytać jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi