Gościu Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Witam. Model jak to model, jest. Przy montażu problemów nie było. Bez większych ingerencji, bo taki miał być z założenia. Model Nashorn Hornisse OOTB A tu jeśli komuś się zachce, moje wypocinki nieco blizej Mało w sumie ważne, gdyż gołym okiem tego nie widać, jedynie aparat wyciąga na wierzch. A tu B&W: Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam RJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Tak jak już mówiłem Muszę sobie takiego sprawić, dobrze ,że już niedługo urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Mi nie podoba się tylko ten zaciek w środku na podłodze. Reszta super. Marzę żeby dojść jak najszybciej do takiej perfekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 P.S. Jak zrobiłeś te zacieki od wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Wszystko cacy ale ja bym kapkę zróżnicował kolorystykę liści bo troszkę płasko wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 27 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Dzięki koledzy. Zaciek to lakier humbrola, gloss. Robert, ja także bym kapke pokolorował...choć i teraz są ciutke za "kolorowe" Widzisz, ludzka fantazja płata figle, a zdjęcia które tam nam siedzą..często i gęsto maja sie nijak do faktów. Pod koniec lata, zieleń traci swoją żywość, którą to tak pieknie raczy nas wiosną i "pełnią" lata. Skąd takie wnioski, heh, mam pod nosem takiecoś...i akurat jest to to..co i mam na modelu, czyli klon... Popatrz...z daleka, niby kolorowo(światłocień) Niestety, te kolory, o których wspominałeś..im bliżej tym słabsze: A tu fotka w zaciemnieniu, w którym "swiatłocień ginie całkiem, i widać pełną gamę..pełną, zasadniczo to jej brak, kolorystyczną liści klonu: Nom, to popisałem sobie. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 A więc można obejść się bez wątpliwej masakry. Dla mnie Twój chyba najlepszy model. PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 aaa, no jeśli liście są poparte kwitami to w porządku . Po prostu wydawało mi się trochę niemożliwe, żeby wszystkie liście były klonami (ale się zgrało z nazwą drzewka ), a jednak natura zaskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 siem mimo ze nie oblutoczny na maksa i nie oblepiony tonami blota to i tak bardzo dobry model. ma tez mnostwo smaczkow, nie ma sie czego czepnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Niech to przeglądam PWM i co , znajduję IV , piękna IV , cud ,miód. Chwila sprawdzimy kto to ...RJ AHA... chyba nie powinienem mieć dostępu do neta , bo wpadnę w kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej1965 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Piekny po prostu piękny GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Super, i mało omłotkowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Mimo braku kilku gałązek, miodzio ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Będzie podstawka? Moim zdaniem bardzo by pasował zamaskowany między drzewami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 mimo ze nie oblutoczny na maksa i nie oblepiony tonami blota to i tak bardzo dobry model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Gratulacje. Bardzo ładnie i rzetelnie wykonany model. Teraz tylko ładną podstawkę i komplet gotowy. Pozdrawiam kapral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Dzięki, model dostanie tylko załoge - cepelia p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Fajny. Strasznie fajny! Podoba mi się. Kupie sobie takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Fajny. Strasznie fajny! Podoba mi się. Kupie sobie takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Gratulacje. Bardzo fajnie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Moje zdanie znasz nic dodać nic ująć Gratuluję udanej pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Thx p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Gratuluje fotki tygodnia czy tam miesiąca Niewiem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Rafal to jest twoj drugi najlepszy model, umiar mlotkowania zdecydowanie dodal mu realizmu. Swietne brudzenie, podpatrze sobie pare trikow od ciebie jak bede rodzil cos w podobnym klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 To się musiało tak skończyć Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi