Messer Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Witam. Jakiś czas temu w ramach żartu dostałem zabaweczkę - miniaturę smarta. Po oględzinach i obejrzeniu paru fotek oryginału postanowiłem przerobić "zabaweczkę" Smart został rozebrany - całe wnętrze zostało zrobione o podstaw, ale tego na fotkach nie widać Przemalowałem go na kolorek własnej produkcji - fluo green + gold z vallejo. Potem całość zamknąłem w.....żarówce. Tak to wygląda. 2 foty smarta przed zmianami: I po zmianach i "zamknięciu": Pomost na którym stoi bryczka jest specjalnie tak zdewastowany Jeżeli moderator uzna, że ten temat nie nadaje się do tego działu, to proszę o przeniesienie do właściwego Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Hehe super też miałem takiego smarta z kinder niespodzianki kiedyś jest on malutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 heh fajnie to wygląda i bardzo fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Świetna sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 z tą żaróweczką, to naprawdę bardzo oryginalnie i ciekawie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 25 W, no samochód niewielki to i świecić nie musi tak jak setka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Bardzo sympatyczne Szkoda tylko, że nie dałeś choćby skromego warsztatu... Czy każdy model w butelce to rafandynka, czy też ten termin stosuje się do tych w opakowaniu z żarówek? Bo z różnymi się opiniami spotykam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 15 Września 2009 Autor Share Napisano 15 Września 2009 LordDisneyland no z tego powodu trochę mi głupio - ale tak to jest jak człowieka najdzie wena. Co do nazwy - założenie jest takie, że rafandynką może być i butelka i żarówka, spotkałem się nawet z modelami statków zamykanych w słoikach i określanych tym mianem Interpretacja czy jest to rafandynka czy nie jest dowolna Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Dzięki za wyjaśnienie Również pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Trzeba było wsadzić do "setki" ,to za paręnaście lat jak byś wystawił gdzieś na aukcji tą żarówkę to by poszła z grube miliony Ciekawy i mało spotykany pomysł na model. Za to ogrom Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Oo Super. Odgapie pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Messer Genialny pomysł i wzorowe wykonanie Gratuluję Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Zgadzam się z poprzednikami super pomysł i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi