Gościu Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Witam. Dość spontaniczna praca. Przeglądając wczoraj papirusy o walkach w Normandii i o Berlin, znów coś wykrzesałem. Tytuł "Gewohnheit" - w wolnym tłumaczeniu to - przyzwyczajenie. Użyłem modelu Revella, który to przewalał się z lewa na prawo, zawsze ustępując pola tygryskom dragona. W modelu dokonałem kilku modyfikacji, które widoczne sa na zdjęciu tegoż. Wyrwałem od potomka konika i jakies działko, które to pociachałem, by sobie upchnąć na klocku. Wojak idący z miotaczem nie jest ostatecznym el. scenki(być może się zmieni...a może w ogóle zniknie, nie wiem, wyjdzie w trakcie) Także zaczynam: p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Scena drastyczna ale możliwa, a ludzka ciekawośc powoduje że muszę i chcę tu zaglądac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Biedna kobyłka... jeśli już musisz rozjeżdżać tego qńa, to polecam obejrzeć obraz Wojciecha Kossaka " Wiosna 1813" autor po mistrzowsku namalował padnięte konie. Powodzenia w projekcie, zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Może spróbuj unieśc trochę koła w miejscu gdzie spoczywa konik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Ten tygrys najechał na wóz? Bo trochę nie pasuje mi to koło zmieszane z koniem. Tak ni w p..ę ni w oko. Jakby było odsunięte od zwierzęcia to wtedy widać, że rozjechany wóz a potem zwierzak. Ale i tak będę podpatrywał technikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 25 Września 2009 Autor Share Napisano 25 Września 2009 Klacz nie będzie bezpośrednio pod gąsienicami, na to wszystko przyjdzie gleba właściwa. Jakby było odsunięte od zwierzęcia to wtedy widać, że rozjechany wóz a potem zwierzak. To są na to teorie? Zerknij na zdjęcia konwojów po nalotach ;) Sianko, dzięki, oglądałem czas spory. Dorzuciłem większych gratów, na malućkie przyjdzie pora po dodaniu gleby właściwej i zasianiu gdzieniegdzie trawki, bo ziemie chyba zrytą zrobię...jak to po nalocie. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Dość oryginalny pomysł. Będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Scenka ma w sobie coś "ewipiegowego" To chyba przez ten cały bigos na podłożu. Z drugiej strony jest cholernie mocna przez tego nieszczęsnego konia. Czekam na postępy z niecierpliwością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 To są na to teorie? Zerknij na zdjęcia konwojów po nalotach ;) No jeśli mówimy o nalocie to ok, wtedy wszytko się miesza. Ja miałem na myśli "normalnie" padniętego konia albo zabitego w strzelaninie gdzie jest zachowana kolejność: koń a za nim wóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Września 2009 Autor Share Napisano 26 Września 2009 Jak go nie kijem, to go pałką.... Baza na czołgu, oraz gleba właściwa - niepokolorowana...jeszcze.: p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek 23 Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Fajne to - udało Ci się na podstawce 10x10 cm stworzyć klimat, dodatkowo dorobiłeś wszystkie pierdółki na czołgu - jest na czym oko zawiesić - Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Rafał na jarzmie ma być taki spaw? Mi on tam nie pasuje :> Scenka fajna... A szkapa biedna :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Września 2009 Autor Share Napisano 26 Września 2009 dzięki. szlachcik1, nie ma być..wiesz co z głupia frant na fotkach warsztatowych to dojrzałem, że są zbyt ostre te odlewy...dziś miałem to podpiłować, oczywiście nie podpiłowałem, a złapałem się za aerek...teraz to skrobię i spróbuje pomazać. Szkapa nie jest biedna, jak to gdzie indziej ładnie napisano..."luzuje" się ;) p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Zasiadam przed monitorem i podziwiam, a raczej podpatruje . Mój kociak przy Twoim zapewne wypadnie blado, ale jak się wzorować to na najlepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 No to niech się luzuje dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Września 2009 Autor Share Napisano 28 Września 2009 thx. Model po stukaniu i washu: p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 no teraz nabrał wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Masakra a ten koń obok? Trochę dziwnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniekk Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Robi wrażenie. Bardzo ciekawie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofa Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Ludzie ogarnijcie się temat warsztatowy sprzed 3 lat!!!!! Jakub 97 przestań nabijac posty na starych tematach Tutaj nikt nie ocenia cię ich ilości Poza tym jakbyś dobrze poszukał to byś wiedział że ten temat ma już galerie Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 Czy to 35 czy 72 nie ma się czego przyczepić. Wygląda pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 Jak już miałbym się czegoś czepiać to gąsienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi