Mors Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Witajcie!! Nadeszła ta chwila, gdy mogę Gallardo uznać za skończone Jestem zadowolony z: - Światła przednie od postaw, - Wnętrze, - Lakier i polerka, - Pasy na boku, - Carbon na dachu i spojlerze nie zareagował z lakierem bezbarwnym mimo, że nie zachowałem procedur bezpieczeństwa (odstępy czasowe między warstwami). Nie jestem zadowolony z: - Błąd z CA przy klejeniu napisu "Lamborghini" - głupek ze mnie, Zestaw Fujimi: - Złe spasowanie tyłu - musiałem zmusić kaste, żeby się przyzwoicie zeszła z podwoziem, a i tak nie wyszło idealnie. Zestaw AcuStion - BEZNADZIEJA: - Siatki w otwory źle spasowane, - Kompletny brak opisu co do czego ma być użyte, - Wycieraczki mają krzywiznę zupełnie inną niż szyba - nie da się w ogóle ich użyć przez to, - Lustra do lusterek bocznych za małe. Fotki: Światło przednie: Miłego oglądania. Mam nadzieję, że zabardzo go nie spaprałem Czekam na opinie Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 No kolego, Gallardo wygląda jak prawdziwe . Piękno w każdym calu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 O ja Cie ******** Cóz od razu było wiadomo, że to Lambo będzie wybitne i takie jest Gratulacje, w szczególności za te przednie reflektory. Stary kawał świetnej roboty. Patrząc na Twój poziom, a mój czuję się jak Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Masakra Naprawdę gratulacje za to Lambo Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Faktycznie widać że coś nie tak podwozie/kasta bo lewa strona stoi wyżej od prawej. Osobiście jedna rzecz mi się nie podoba ale to już kwestia mojego widzi mi się i może tego że nie jestem italianistą (czytaj zwolennikiem i znawcą włoskich jeździdeł). Konkretnie chodzi mi o czerwone pasy do pomarańczowych siedzeń . Hahaha musiałem coś wymyślić. Piękna robota. Dopracowany w każdym calu. Zorganizuj fotki przy sztucznym świetle a będzie zachwycał jeszcze bardziej. Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na kolejną relację w Twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Swietne wykonanie.. bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Zgadzam się z Kazikiem - ten kolor pasów strasznie razi...jedzie tandetą. Poza tym cud, miód i orzeszki. Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Zgadzam się z Kazikiem - ten kolor pasów strasznie razi...jedzie tandetą. W takilm razie jaki kolor proponowali byście ? czarmy lub jemu pokrewny - fotele wyglądały by jak czerno-pomarańczowa zebra, pomarańczowy - zlewał by się z oparciami. Moim zdaniem nie jest źle, a reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat3ush Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Super efekt Najbardziej podoba mi się lakier i lampy :P Gratuluję i czekam na kolejną relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Bardzo ładnie wygląda. Lampy wyszły bardzo dobrze. Nie pasują mi te pasy... Może skusisz się założyć takie felgi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Mors od początku twojej relacji byłem przekonany że wyjdzie cudeńko - i się nie zawiodłem Bardzo mi się podoba lambo w twoim wykonaniu - będę miał się na kim wzorować przy swoim. jakub476 pozwolę sobie odpowiedzieć za autora - te felgi Mors miał w zestawie, ale porównując je z "fabrycznymi" to te drugie lepiej pasują... Jednak co oryginały to oryginały Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Każdy ma inny gust, te są dla mnie brzydkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 jakub476 a o gustach się nie dyskutuje .. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 O ku*** Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 27 Września 2009 Autor Share Napisano 27 Września 2009 Witajcie!! Na początku dziękuję wszystkim za tak ciepłe przyjęcie mojego Lambo Postaram się utrzymać poziom przy następnych modelach Spasowanie kasty z podwoziem w tylnej części jest naprawde beznadziejne... musiałem naciągać w górę obydwie części między wydechami a tylnymi kołami o 2-3mm :( I na CA "na chama" wyjaśnić im jaką mają mieć pozycję W temacie pasów przyłączam się do pytania zadanego przez tornado Skoro nie czerwony to jaki?? Czarny (fotele "ala zebra") i pomarańcz (zleją się z oparciem) odpadają. Białe? Zielone? Niebieskie? Przyznajcie sami, że czerwone są najbardziej "uniwersalne" w tym wypadku i najmniej się gryzą z kolorami wnętrza. W temacie felg. Nie lubię felg z wąskimi szprychami. Dedykowane do Sportec są beznadziejne wg mnie. Nie mają w sobie "polotu"... mają taki pospolity wygląd Jedyne na jakie bym się skusił zamiast tych z zestawu to te: Jeszcze raz dziękuje wszystkim, którzy śledzili mój Warsztat oraz wypowiadają się na temat gotowej Gallardynki. Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Nie przesadzałbym z tą zebrą. Czarne były by ok, ale to wcale nie znaczy że nie jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Model jest poprostu świetny widać, że włożyleś w niego dużo pracy. Gratulacje i czekam na kolejne projekty w twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Dla mnie bez zarzutu piwko za niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 No jak dla mnie model mega Zasłużenie trafił na stronę główną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Model już podczas budowy wyglądał obiecująco, mimo kilku małych błędów wyszedł pięknie, rażą mnie jedynie wycieraczki. Kolor, jego jakość, oraz reszta smaczków podkreśla wyjątkowość modelu, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Rzadko zaglądam to tego działu, a dzisiaj piszę pierwszy post. Jestem pod wrażeniem tego modelu. Normalnie wygląda jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 1 Października 2009 Autor Share Napisano 1 Października 2009 Dzięki Panowie za te pochwały Tak entuzjastyczne komentarze w galerii zdecydowanie motywują do dalszej wytrwałej pracy Podziękowania dla Admina, za wyróżnienie jakim jest umieszczenie mojej Gallardynki na stronie głównej fliper_nx wycieraczki to jest porażka i z chęcią bym dal fototrawione, ale niestety ich krzywizna Mierzu czuję się zaszczycony!! Pozdrawiam Mors P.S. Następny będzie chyba Countach 5000S Model słaby, ale auto mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Brawo Mors! Jak patrzę na Twoje Gallardo to zastanawiam się, czy nie wrócić do swojego i go poprawić. Chociaż pierwszy model powinienem zostawić na pamiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 4 Października 2009 Autor Share Napisano 4 Października 2009 Nexus jako, że to Twój pierworodny to go zostaw w spokoju Zrób drugiego i zrób sobie porównanie jak bardzo poprawił się Twój warsztat Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Piękna maszyna i to z Rybnika chociaż nie znam się na modelarstwie cywilnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi