skwarciu21 Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Piekny model jak go zobaczyłem to przeżyłem szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Modelik jak ta lala Jesteś moim wzorcem do naśladowania !! Czekam z niecierpliwością na kolejny model, mam tez nadzieję na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 o_O o kuurde Brawo! Jestem pełen podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Października 2009 Super Moderator Share Napisano 11 Października 2009 Ponowie pytanie kolegi, jak przyciemniłeś szyby? Model pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Z tego co Smal mi mówił to użył folii do przyciemniania szyb, ale może niech on się wypowie żeby było wszystko w 100% jasne . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 6 Listopada 2009 Autor Share Napisano 6 Listopada 2009 Ponowie pytanie kolegi, jak przyciemniłeś szyby? Model pierwsza klasa! Szyby przyciemniłem specjalną do tego celu folią. Najprawdopodobniej jest to samochodowa folia. Zakupiłem ją na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Nad tymi naklejkami też bym popracował. Choćby zmienić to na kalkę by wypadało. Poza tym urzekłeś mnie tym modelem. Ja nigdy nie będę umiał zrobić porządnego Europejczyka. Jakoś łatwiej mi pracować wyobraźnią nad konkretnym amerykańcem Wielkie gratulacje. Nie za wygraną, ale za zbudowanie tak wspaniałego modelu EDIT: Aha... żeby nie było, ze tak Ci słodzę, to szkoda, że nie zrobiłeś choćby leciutkiego washa wnętrza kabiny, w celu lekkiego ożywienia i podkreślenia kształtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 No muszę stwierdzić , że to pierwsza ciężarówka, która mi się podoba! Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek1 Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 świetny model ciężarówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 29 Listopada 2009 Autor Share Napisano 29 Listopada 2009 Witam. Piękny model kolego naprawdę piękny.Mam kilka pytań: 1. Jak zrobiłeś napis SUPER ? 2. Co to za blacha na ramie (ryflowana) i skąd ją masz? 1. Jest to element fototrawiony robiony prywatnie. Podobny można było lub nadal można zakupić w sklepie w Austrii (http://modelltrucksandparts.at/shop). 2. Blacha ryflowana na ramie (pewnie chodzi o tą na skrzynce) to produkt KFS. Zakupiona w Austrii (link powyżej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danonek31 Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 Scanie masz piękna pełen szacun. Mi się nie podoba ta kalkomania mogłeś już bez kalkomanii zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 O których kalkomaniach piszesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 No powiem, że model prezentuję się wyśmienicie w realiach. W szkole ( Samochodówce ) ją oglądałem i to nie raz. Spośród wystawionych tam modeli jest najładniejsza i najlepiej wykonana wg. mnie. Pozostaje pogratulować modelu. P.S. Może kiedyś pogadamy w szkole. Ja jestem w pierwszej klasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Kolego smal track możesz mi powiedzieć z czego zrobiłeś przewód który idzie od turbiny do filtra powietrze?? Pozdrawiam!! piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 Nie ma to tamto lakier pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 26 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2010 Kolego smal track możesz mi powiedzieć z czego zrobiłeś przewód który idzie od turbiny do filtra powietrze?? Pozdrawiam!! piękny model Jest to najgrubsza wypraska od naczepy Italeri Curtainside. PS. Smal TRAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Jak zrobiłeś tą pikowaną tapicerkę?? A co do modelu piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Jak zrobiłeś tą pikowaną tapicerkę?? A co do modelu piękny Umiesz czytac? Czy tylko obrazki ogladasz? 1. Imitacja skóry to odlew żywiczny, który był do kupienia na imprezie w Jabbeke w Belgii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolek Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Dopiero zaczynam z modelarstwem, ale czytając ten temat jestem pełen inspiracji, aby stworzyć coś podobnego... ciekawe co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Ona jest piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 20 Kwietnia 2010 Share Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam. Gratuluje tak pieknie wykonanego modelu. Wzor dla nas wszystkich. Dzieki. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf xf 105 Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 może mi ten model sprzedaż za 550złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 może mi ten model sprzedaż za 550złotych Kolego czy widzisz podobieństwo forum do gg?? Oprócz tego, że i tu i tu się coś pisze. Ale jak. Tu się stosuje kropki, przecinki itd. A tak wogóle to chyba taki pierwszy post w jakiejkolwiek galeri. Ale nie wiem czy Smal nie chce sprzedać tej scani na prawde, ponieważ była na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi