Boozy Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Teraz to wyszło ekstra. Co ten gościu podnoszący ręke ma na niej? Bo jakoś tak pomarszczona wygląda. Nie lepiej tą lufe Boforsa złamać? Wygieła by się tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śmigły Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Genialnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 O ile dobrze pamiętam pisząc rok w skrócie apostrof stawiamy przed skróconym rokiem, więc powinno być '39, a nie 39' Swoją drogą Rafale - malujesz jak zwykle efektownie tylko czy pojazd, który dosłownie chwile wcześniej rozpoczął Fall Weiss nie jest zbyt mocno styrany? Ale to Twój model, a tylko moje wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Jestem pod ogromnym wrażeniem!!! Świetnie to wszystko wygląda. Doskonała historia się ułożyła. Można ją zatytułować "Przyszła kryska na matyska". Czołg, który chwilę wcześniej rozbił polskie pozycje został unieruchomiony na minie. Tylko ta flaga... Jakoś tak w dziwnym miejscu jest, tzn. po stronie, gdzie najmniej się dzieje chyba i diorama idzie "pod górę". Na pewno tutaj chcesz zrobić jej "front"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 25 Listopada 2009 Autor Share Napisano 25 Listopada 2009 Witam. nie jest zbyt mocno styrany? przez styrany masz na myśli kurz i błoto na tanku? Czy uszkodzenia po wejściu na minę? Co ten gościu podnoszący ręke ma na niej? szmate/bandaż Wygieła by się tak? pewnie nie, nie wyginały się żadne..a wszystkie koła miały rozerwane opony. Trawy rosły w lewą stronę, a krzaki w innym miejscu. Radek, nie doczekałem się na orzełka(replikę) z II RP, bo ten chciałem wpiąć.Zasadniczo to ja "strony" dioramki nie wykonywałem, a odbiór to już inna historia. thx&p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 Doskonałe. Więcej takich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
November4 Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Świetna diorama ale Panzer4 nie został nawet zaprojektowany w 1939 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elrogalo Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 November4 - poczytaj, naucz się trochę, a potem zabieraj głos. Nie musisz nawet odchodzić od komputera: http://pl.wikipedia.org/wiki/PzKpfw_IV#PzKpfw_IV_Ausf._B.2FC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Trochę stary temat ale skoro ktoś go odkopał to i ja skorzystam. Jako ,że wczoraj próbowałem na swoim zrobić równie cienkie obicia(wielkość pędzla nie ma znaczenia czy to 000 czy 0 to praktycznie to samo )czasami wychodziły a czasami nie. Farba po pomalowaniu wygładzała się , linie zamiast tak jak u Ciebie powinna być szorstka. Wydaje mi się ,że jest to różnica w farbie która jest zbyt mokra. Czy winą tego jest jakość powierzchni ,albo to ,że przez pewien czas używałem z lenistwa(nie popłaca) do tego Vallajo Air? Przykleję również pytanie , czy farby Lifecolor różnią się od pozostałych czymś w szczególności ,czy jest to po prostu dobra reklama? Z góry dzięki za odpowiedź Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej1965 Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Jak dla mnie to REWELACJA. Piekny pz IV , a o figurkach nie wspomne. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Kolejne Cacko. Jedno ALE, czy ta podstawa musi być jak cokół? To chyba nie jest pomnik poświęcony armatce Bofors? Czy Bofors ma kamuflaż trójbarwny? :> Z tego co się przyjrzałem, to jest to 3. barwne kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Rafał wymiatasz! Kiedy zrobisz coś polskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2010 Trochę stary temat ale skoro ktoś go odkopał to i ja skorzystam.Jako ,że wczoraj próbowałem na swoim zrobić równie cienkie obicia(wielkość pędzla nie ma znaczenia czy to 000 czy 0 to praktycznie to samo )czasami wychodziły a czasami nie. Farba po pomalowaniu wygładzała się , linie zamiast tak jak u Ciebie powinna być szorstka. Wydaje mi się ,że jest to różnica w farbie która jest zbyt mokra. Czy winą tego jest jakość powierzchni ,albo to ,że przez pewien czas używałem z lenistwa(nie popłaca) do tego Vallajo Air? Przykleję również pytanie , czy farby Lifecolor różnią się od pozostałych czymś w szczególności ,czy jest to po prostu dobra reklama? Z góry dzięki za odpowiedź Oj, nie zaglądałem tu, sry. cloner 16, seria air jest bardzo rozrzedzona, przez to może powstawać problem. Ja jeśli używam to tylko Model Color albo Game. Lifecolor - mnie one nie pasują, do jakichś detali jedynie używam. Armatka została jednolicie przemalowana, robiłem test kolorystyczny. Mierzu, zbieram zestawy - mam nadzieję, że niebawem. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi