peter Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Ja widziałem tylko w kamuflażu trójbarwnym. O masz, ciekawe gdzie skoro mamy fabrycznie nowe i chyba od progu fabryki były już zielone (na nasze życzenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Maja 2010 Autor Share Napisano 23 Maja 2010 Nowości 06.2010 Pz.Wf. 42 Auf. Maultier M10 Achilles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Pz.Wf. 42 Auf. Maultier Będzie mój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 29 Maja 2010 Autor Share Napisano 29 Maja 2010 A na dodatek, Achillesa będzie można wykonać w polskiej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Znaczy się oba modele w skali 1/35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 skala72 napisał: Pz.Wf. 42 Auf. Maultier Będzie mój! Very Happy Nie tylko twój. Na Achillesa też się rzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 30 Maja 2010 Autor Share Napisano 30 Maja 2010 Znaczy się oba modele w skali 1/35? Sorry, zapomniałem napisać, że to skala 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Pamiętam że był wielki zachwyt i pytania "czy u nas też będzie" gdy jeden z userów zakupił to przez net (bodajże sprowadzane z Azji). Więc daje jako "nowość": http://www.jadarhobby.pl/italeri-m997-hemtt-oshkosh-p-21354.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Tak ale ten z Azji to jakąś produkcja licencyjna na rynek wschodni. Ten zestaw w Jadarze przynajmniej na zdjęciach wygląda na reedycję europejską. Zapewne zauważyli że chińska produkcja dobrze się sprzedaję to i w Europie zrobili reedycję tego zestawu co oczywiście należy uznać za dobry krok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Italeri wypuscilo tego zapowiadanego Tygrysa hybryde. Zdjecia wyprasek sa na ich stronie, takie male ze nie da sie wiele powiedziec ale wyglada niestety na to ze italka nie przylozyla sie zbytnio, polaczyli stare wypraski z ich dwoch tigerow i tak im wyszla ta hybryda. Znowu pewnie sa te stare errory w stylu samotrzymajacych sie od dolu gąsek na wiezy, zly ksztalt wiezy itp. Ciekawe ile bedzie kosztowal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Info z I połowy lipca. Fotki in-boxu w lepszej rozdzielczości powinny być nie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Chyba nie można spodziewać się rewelacji :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Hmm, nie wiadomo, możliwe, że mile nas zaskoczą. Osobiście mam niezbyt dobre wspomnienia z prac nad Italką, ale ... damy radę (nic na siłę, wszystko młotkiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Może mi ktoś wyjaśni o co chodzi z wersją hybrydową Tygryska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?t=73957&highlight=fehrmann tu conieco pisze po angolsku. W skrocie to skladaki z tego co zostalo, wczesna wieza, pozne kola a kadlub hmm? sredni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 A, to na tym polegało, coś jak IV D z długolufowym 75mm, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Tiger juz w sprzedaży u nas, na allegro jest za niecale 9 dyszek, tu widać conieco http://www.jadarhobby.pl/italeri-6487-pzkpfwvi-tiger-hybrid-p-21654.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Model słabiutki, ale w tej chwili to jedyna alternatywa dla chcących zbudować Tygrysa hybrydę (nie licząc trudnego do zdobycia modelu Cyber Hobby) bez potrzeby kupowania dwóch różnych modeli. Może mi ktoś wyjaśni o co chodzi z wersją hybrydową Tygryska? viewtopic.php?t=16922&highlight= Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Italeri wskrzesiło Crusadera III w 1/35 numer zestawu 219. Nie wiem jeszcze jak jego jakość bo dopiero zamówiony, ale i tak nie ma wyboru w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Wznawiają także Chaffee'go, dodają metalową lufę i ogniwkowe gąsienice. Cena w Martoli 77 zł. Blaszki Edka za 30 więc za nieco powyżej 100 zł można mieć naprawdę ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 Fiat 508 Coloniale: http://italeri.com/news_scheda.asp?idNews=211 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 Z newslettera Martoli: Wygląda na to, że Italeri zmieniło koncepcję prezentowanego Gun Trucka, zapowiedź na targach w Norymberdze wyglądała tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Listopada 2012 Share Napisano 21 Listopada 2012 Można już kupić M923 Gun Trucka. Na stronie Jadaru jest in-box: http://i1120.photobucket.com/albums/l496/kubisz8/15g.jpg Przy okazji dokładania ramki z nowymi elementami wymieniono fatalne koła z pierwotnego modelu Big Foota, niestety nie umiem ocenić poprawności tych nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Listopada 2012 Share Napisano 21 Listopada 2012 Wychodzi na to, że to próba nadania staremu Big Footowi nowego życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Katalog Italeri na 2013: http://www.cybermodeler.com/news/italeri.shtml#.UQekGkfDkb- Przykładowa strona: Pokazuje ona, że Italeri specjalizuje się w reedycjach oraz nadawaniu nowego życia sporej ilości swoich modeli. Z tematów np. mnie interesujących są 3 nowe Gun Trucki, na bazie M923 Big Foot, M977 HEMTT i M998 HMMWV (z rysunku wynika, że identyczny jak obecny na rynku od kilku lat nienajgorszy model Academy, więc pytam Italeri - po co?). Z ciekawostek całkowicie nowy Renault FT-17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi