Marwaw Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Niestety to co napisał Artur to prawda Ledwo zdążyłem dojść do siebie, przez resztki dioramy przemaszerował pies - prosto z błota i się jeszcze otrzepał Zdjęć nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Lepiej żeby zdjęć nie było... Ojciec Dyrektor z helskiego muzeum nas zje... Ja tam dalej niż poza Lębork nie będę już jeździł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Właśnie dzwoniła Żona, że jej się kompot ze śliwek na stanowisko wylał, jak pech to pech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 To może zróbcie stanowisko już po ataku wrześniowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Chyba jądrowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Jaja robisz ! Prima Aprilis przecież jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 No właśnie! To musi być żart bo mnie inaczej zawał dopadnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 A, to ta dioramka co jak jechałem rano do pracy to leżała na prawym pasie trasy? Ta o którą cysterna z propanem się potknęła? O mało zawału nie dostałem... nie ładnie tak straszyć Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyneck Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Właśnie dzwoniła Żona, że jej się kompot ze śliwek na stanowisko wylał, jak pech to pech. W spadający rower to jeszcze uwierzyłbym,ale latające powidła???? Jak na moje,to wszystko pachnie marnym kitem! W tym misternie przemyślanym żarcie,brakuje tylko Gangu Olsena który, wykonuje skok życia i pozbawia was resztki złudzeń o zakończeniu konkursu w terminie Tak czy siak ,chętnie obejrzę zdjęcia ruin,albo nie naruszonej dioramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Jak to nie ma Gangu Olsena, to przecież my KLAWO JAK CHOLERA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmonauta80 Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Tak z ciekawości, rozumiem, że za te makietę dostaliście od Dyrektora MOW dożywotnie darmowe wejściówki na każdy obiekt MOW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2010 To akurat mamy bez makiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Fakt, parę projektów już tam zrealizowaliśmy, ten jest jednak największy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmonauta80 Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Pochwalcie się więc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Prima aprilis się skończył więc parę zdjęć z produkcji ciężkiego karabinu przeciwlotniczego Sam karabin: Podstawa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Km się miodny zapowiada, co do chwalenia jesteśmy zbyt skromni na to Zapraszamy do odwiedzenia MOW i obejrzenia modeli, większość z nich to nasze skromne dzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Marcin się nie chce chwalić, bo poprzednia diorama to w sumie jego dzieło, myśmy pomagali tylko ją zamontować na Helu: No i jeszcze sporo modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Byłem, widziałem, podziwiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Km mam już w samochodzie - po południu ustawię go na dioramie pstryknę foty i wrzucę galerię. A, wczoraj zdjąłem rower z wieszaka Zrobiłem parę kółek po ścieżce wokół bunkra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2010 CKM kończyłem malować o 1:00 w nocy, więc fotki musi zrobić Marcin... Wygląda na to, że finisz nam się udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Oto fotki Km-u już w miejscu docelowym: Jeśli chodzi o konkurs to już na prawdę koniec... Siadam do robienia galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmonauta80 Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Czy możecie polecić jakieś dobre źródło informacji odnośnie tych fortyfikacji? Posiadam obecnie tylko książeczkę, którą sprzedawano przy bunkrze "Sabała" w Jastarnii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2010 W zasadzie chyba są tylko Zeszyty Helskie (pewnie o tym pisałeś). No i trochę fotek, co dostaliśmy z MOW. Zresztą z tym pytaniem to najlepiej do Marwawa - on jest specjalistą od wszystkiego na Helu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Z tym specjalistą to przesada, raczej entuzjastą , ale fakt faktem tylko Zeszyty Helskie są bazą informacji o obiektach militarnych na Półwyspie i strony internetowe, które zresztą przewijały się przez cały watek warsztatowy. wtedy raczej nikt nie przypuszczał, że znajdzie się paru wariatów, którzy będą bawić się w budowę dioramy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi