Dexter Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Przepraszam, ale w oczekiwaniu na części do konkursowych figurek, przeszukując pudło ze złomem zmontowałem na szybko takie oto cudo. To coś poniżej powstało dziś, na szybko w ciągu 2,5 godziny Jakoś nie mogłem się oprzeć pokusie Tło: Jurgen usłyszał od Fritza że już ruszył konkurs na Modelwork. Z racji chwilowej przerwy w działaniach i oczekiwaniu na paliwo w pobliżu St. Vitch, postanowił stworzyć coś co może pokazać w konkursie, a że śniegu miał pod dostatkiem, stworzył "das bauwana". Proszę traktować poniższe jako chwilową odskocznię. Figurka jak i inne elementy pochodzą ze złomu Inbox Jurgena: Foto 1: Foto 2: Foto 3: Foto 4: Foto dla żony Helgi w Faterlandzie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 LOL Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 ZACNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Przyznam, że dwa razy zaczynałem czytać ten wątek, bo myślałem, że coś nie tak z moimi oczami... Inbox mnie rozwalił na łopatki, a potem przemaszerował po mnie bałwan...oops... sorki... "das bauwan" Gratuluję pomysłu zarówno na scenariusz, jak i galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Tak się zastanawiam, skoro bałwan ma już jeden nos, to po co żołnierzowi druga marchewka? Czyżby planował zrobić bałwana na "poziomie gimnazjalnym" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Tak się zastanawiam, skoro bałwan ma już jeden nos, to po co żołnierzowi druga marchewka? Czyżby planował zrobić bałwana na "poziomie gimnazjalnym" ? Po prostu jest to modelarz Chce sprawdzić czy z zestawem korekcyjnym w postaci innej/lepszej/bardziej czerwonej marchewki "das bauwan" będzie wyglądał lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 To jest po prostu das fototrawieren marchewken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Hehe, dobre Śnieg z czego zrobiłeś, soda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 23 Listopada 2009 Autor Share Napisano 23 Listopada 2009 He.. śnieg to oczywiście soda. Lód - Water Vallejo. To co było akurat pod ręką. Marchewę chce Jurgen zamienić bo właśnie przyszła w Hucie klepana fototrawka. Popatrz jaki Snowman ucieszony na wymianę noska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Trzeba będzie dac koledze jakąś nagrodę specjalną . Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Układ rąk sołdata pasuje do odbijania flaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 dobre Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Das gut czy jakoś tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Fajne , może temu bałwankowi jakiś ruski hełm nałożyć na czerep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Dobre, dobre. Ja bym założył hełm adrian, lepiej pasuje do bałwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 Dobre, dobre.Ja bym założył hełm adrian, lepiej pasuje do bałwana Tja Zwłaszcza że takich właśnie dość pilnie poszukuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Układ rąk sołdata pasuje do odbijania flaszki hehe no racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikiwiesiek Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 bałwanowi można by dać karabin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 i zastrzelić trole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi