radziki888 Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Witam, Na godzinę przed końcem... ale się udało. Dzięki Wszystkim trzymającym kciuki, pomagającym i komentującym. Przedstawiam galerię Letniego Tornada. Maszyna przedstawia niemiecką wersję Panavii Tornado w okolicznościowym malowaniu na 30-lecie JABO G32. i tyle ;-D Dzięki za fajną zabawę. Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 31 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Edit Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 13 Września 2016 Bardzo , bardzo mi się podoba to Tornado! A kolory - ach miód :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Bardzo mi się podoba twoje Tornado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Jest moc, świetnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Także należę do fanów tego modelu. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Świetny, bezapelacyjnie najlepszy w konkursie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Przyłączam się do gratulacji Model piękny, a do tego robisz świetne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Strasznie fajny model, kolorowy jak cukierek, ale mimo to wpadający w oko. Bardzo podobało mi się jak go dopieszczałeś no i efekt jest jaki widać. Bardzo zasłużone drugie miejsce, bardzo starannie wykonany model i bardzo elegancko pomalowany. Brakuje mi tylko jakiegoś zróżnicowania powierzchni, śladów zużycia, ale mimo tego - wielkie brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi