RH Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Swego czasu na przywitanie posłalem pare fotek M-24 teraz pora na caly fotoreportaż Modelok jak w tytule ..wiem..wiem znawcy napewno mie zbesztają za te rakiety no ale mi sie one podobaly więc je wstawilem czy się komus podoba czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Duuuuży - a takie lubię Jak dla mnie wykonanie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 No no no pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Bardzo fajnie Ci wyszedł Troszkę Ci się farba na "nosie" zlała a tak to piękne cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Nio fajny. Rakiety, jak rakiety, ale Trumpek nadziobal nitow, a one powinny byc wypukle. Szkoda ze firmy sie zapominaja, bo chyba zrobienie wypuklych jest od strony technologicznej tansze (tak mi sie wydaje). Troche czysty jest, ale to kwestia gustu. Widzialem radzieckie Mi-24 w Szprotawie (tam byla jakas "sztabowa jednostka" do ewakuacji/zabezpieczenia dowodztwa z Legnicy) i byly deczko styrane. Jednak to kwestia upodoban. Pare fotek naszych: wiecej: viewtopic.php?t=4312&start=0 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Duuuuży - a takie lubię Jak dla mnie wykonanie super Wiedziałem, że Ci się spodoba Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Model naprawdę piękny. Szkoda że taki salonowy...jakby go tak okopcić, zakurzyć, poobijać farbę...może jak się opatrzy to się zdecydujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Model naprawdę piękny. Szkoda że taki salonowy...jakby go tak okopcić, zakurzyć, poobijać farbę...może jak się opatrzy to się zdecydujesz. Ja tam wolę, jak jest czyściutki. Model duży i piękny. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Większy chyba od Twojego kultowego krzaka ;)) Super Bydlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 Większy chyba od Twojego kultowego krzaka ;))Super Bydlę E raczej nie natomiast Mosqit z Airfixu ,który jest w zapowiedziach w 1:24 ! napewno bedzie większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 WOW, nic dodac nic ujac. Podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 W mordę jeża! To bydlę musi być w tej skali. Trochę rażą te niedokładnie pomalowane słupki kabiny przy tych rozmiarach Poza tym jestem jak zwykle pod wrażeniem. Tak z ciekawości: jak on ma w szerokości z łopatami wirnika? Ciekawym, czy by mi się do pokoju zmieścił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Super! Ile zestawów blach tu wsadziłeś? Opłaciło się! Ja bym jednak polecał zapuszczenie linii i nitów może nawet... jakimś brązem może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Super Zawsze chciałem mieć takiego Mi-24 Kawał modelu i super wykonanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Świetnie wygląda, ale dla mnie odrobinę za czysty No i te niedokładności przy granicy kolorów spodu i góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Obowiązkowo teraz trza do niego zrobić BWP albo BTR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 A mi brakuje podkreślenia lini podziału blach. Takie bardziej czarne, wyraziste by się przydały;)). Poza tym ok, nie każda maszyna musi być styrana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 zrobić BWP albo BTR .....albo BMD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi